243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Bravo za kreativnu i zanimljivu prezentaciju pesama!!! 👏👏👏
Uprkos velikom broju učesnika, sve je prošlo fenomenalno, čak i bolje od toga tako da nije bilo razloga za toliku presiju i nervozu u Bebilendu. :cool:⭐(y)
Krenuo sam da slušam neke pesme i za sada sam jako zadovoljan ponudom.

Inače, nikad nisam čuo za tu Teyu Doru koja se toliko pominje. :oops: Čak sam prvo mislio da se radi o ovoj Teodori Špirić Devy koja je pevala za Austriju.

Čestitke Šljam...ovaj, Bebi. ❤️ Pravo je zadovoljstvo videti kad organizator da sve od sebe da ugosti. Čudo da nisi uspeo da dovedes i Bjornija na FSC ❤️

Hvala @Filhy drago mi je da su ti pesme po meri! ❤️

Čestitke Šljam...ovaj, Bebi. ❤️ Pravo je zadovoljstvo videti kad organizator da sve od sebe da ugosti. Čudo da nisi uspeo da dovedes i Bjornija na FSC ❤️
Hvala. :D Nije baš da me kontaktira redovno. Jedini poziv sam uputio @Doctor Who, ostalo su sve organski pratioci FSC-a. :D

Kad je Bebi rekao da je bilo tuče oko jedne pesme prva misao mi je bila Džanum. Možda se niste oko nje otimali ali imala sam osećaj da će ona sigurno biti prijavljena.
Ja sam tu pesmu čula "zahvaljujući" tragediji u Ribnikaru, mnogo je klipova bilo sa tom pesmom i mislim da ju je to i učinilo viralnom. Jednom sam na yt prešla i komentare jer me interesovalo kako stranci reaguju. Ne znam kako je to bilo interpretirano u stranim medijima, ili nešto zavisi i u mentalitetu, ali bilo mi je jezivo da su mnogi stranci sažaljevali Kostu i da se on čak i veličao kao žrtva i heroj.
Pesma je svakako dobra, meni zbog te čitave situacije izaziva knedlu u grlu.

Bacila sam pogled na proredbu, what an amazing show! 😁 Pesme će se slušati, deluje baš šareno.

243. FSC | Molim te budi Bebi! | 1. polufinale - 2. polovina

valjda će sad lepo

edit: Neće.

Last edited:
FSC NEWS:
Ogorčeni fanovi upadaju u centralu Google/a nakon neviđenog skandala sa snimcima!!!

U drugim vestima, zeleni sleteo na zemlju.

Oh, moje veštičije manifestacije izgleda su urodile plodom!

Btw, sastavljam glasove imam 14 pesama što mi se baš sviđaju i moram 4 da izbacim! Halo policija!!!
Moram neki drugačiji kriterijum da upotrebim. Kako je ovo napeto, poslednji se prijavim prvi glasam.

Back