243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Jedva čekamo otvaranje i Omara!!! Nismo ga videli sto godina, naša delegacija presrećna što je pored svih obaveza u World Music industriji našao vremena da dođe. :love:

Sad tek vidim koliko je ovaj post zapravo "tu sedim pijem kafu i samo sam hrišćanka" :ROFLMAO:
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Još 6h do Slušamoa!!

Treba da imam neku radnu akciju koja zahteva fizičko naprezanje, nadam se da ću danas biti ekspresan da dođem tačno na vreme na Slušamoa!

Dok čekamo večernje preslušavanje, danas popodne na menu u našem FSC Village-u vas zabavlja naša proslavljena predstavnica sa FSC-a "Svrati na piće"! Jedan gromki aplauz za najveću Vodolijetinu naše delegacije! Uživajte u setu.

Nadam se da je i Stefix u mom PF.

Neočekivano ok utisci na moju pesmu.

Šta vam je? 😀 😀 😀

Inače iskreno mi se ne sviđa moje polufinale, verovatno ću da poklanjam ove sitne poene

Ovo drugo od mojeg mi je znatno bolje

Last edited:
Meni se zadesilo polufinale gde mi se 14 pesama baš svidelo i srce me boli za te 4 pesme što nisu dobile poene.

Pa nije mi jasno čemu ta uopće pravila? Svi neka slušaju što god hoće. Netko će doći, netko neće.. Kao i dosad... Čemu kompliciranje?

a nije mi i to do polufinala jasno, kao čak i da provališ nekoga u kom je pf opet u tom istom pf ima 22 / 23 pesme tako da ti nije nešto preterano pomoglo

A mislim i da čujemo da neko kaže ja sam u prvom ili drugom polufinalu baš ću ja pogoditi koju je pesmu poslao. Nemam ja te senzore za detektovanje ko je šta poslao. Ali razumem ljude koji to imaju, neka vrsta pamćenja tuđeg muzičkog ukusa i izoštrene pretpostavke.

Back