Dž*n*m.Dajte mi hint kome da dam poene
Kome misliš da treba da daš.Dajte mi hint kome da dam poene
tiktok crvenokosa TurkinjaDajte mi hint kome da dam poene
A ako pobediš i organizuješ, čemu da se nadamo? Anna Oxa appreciation theme?Uplaših se u momentu da je proplo glasanje i uleteh u temu kao sumanut.Rekoh valjda bi me Beban podsetio u privates da glasam.. Da sad propustim i da me liferujete kad sam konačno prošao..
![]()
Anna Oxa i Valentina Monetta bi gostovale svako veče..A ako pobediš i organizuješ, čemu da se nadamo? Anna Oxa appreciation theme?
Ljudi glasajte da mrm pobedi trebaju nam sveži pobednici!
Jako mi je drago dok čitam komentare ljudi na njih dve i pesmu carry you. Hvala vam ljudi za podršku! Znači mi što vam se toliko dopala!Znači nevjerojatno da Ruelle ft. Fleurie nije prošlo, planirao ju prijaviti nekad ubuduće. Ja mislio favoriti za pobjedu.
Šteta, baš...![]()
Prvi put cujem pesmu i sva sam se najezila, divna pesma.Jako mi je drago dok čitam komentare ljudi na njih dve i pesmu carry you. Hvala vam ljudi za podršku! Znači mi što vam se toliko dopala!
Ništa, prijavi ju za drugu šansu na kraju godine.Jako mi je drago dok čitam komentare ljudi na njih dve i pesmu carry you. Hvala vam ljudi za podršku! Znači mi što vam se toliko dopala!