243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Uplaših se u momentu da je proplo glasanje i uleteh u temu kao sumanut. 🤭🤭😂😂 Rekoh valjda bi me Beban podsetio u privates da glasam.. Da sad propustim i da me liferujete kad sam konačno prošao.. 🤭😄

Uplaših se u momentu da je proplo glasanje i uleteh u temu kao sumanut. 🤭🤭😂😂 Rekoh valjda bi me Beban podsetio u privates da glasam.. Da sad propustim i da me liferujete kad sam konačno prošao.. 🤭😄
A ako pobediš i organizuješ, čemu da se nadamo? Anna Oxa appreciation theme?

Ljudi glasajte da mrm pobedi trebaju nam sveži pobednici!

Za dve/tri pesme sam prosto siguran da će biti u top 5, ali ko će da pobedi to je već pitanje... Mislim ja imam svog favorita i stvarno želim da ta pesma pobedi i dobre reakcije ste svi imali na tu pesmu, ali sujeta može preokrenuti stvari... We will see 😄

Zapisani glasovi koji su stigli. Malo kasnije šaljemo podsetnik. Samo da se malo oporavimo od sinoć.

Znači nevjerojatno da Ruelle ft. Fleurie nije prošlo, planirao ju prijaviti nekad ubuduće. Ja mislio favoriti za pobjedu.
Šteta, baš... 😭
Jako mi je drago dok čitam komentare ljudi na njih dve i pesmu carry you. Hvala vam ljudi za podršku! Znači mi što vam se toliko dopala!

22/45

oko 17h ću slati podsetnike, mogli biste malo da glasate do tad da ne šaljem tri poruke :LOL:

• Haha
Reactions: Mrm
I meni su to isto napravili :( i jos me istrolali na max. Nedaj se bebi

Hang Over Season 2 Episode 4 GIF by Zoey's Extraordinary Playlist

I ja sam trenutno u tom fazonu tako da tesko da cu glasati do veceras

Back