243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ko je beše krčkao glasove stalno na starm forumu? Fali mi onaj emoji veštice koja krčka :D

Ali fora je u tome što ja svoju pesmu nikad ne bih javno hajpovao jer onda namerno ne biste glasali za tu pesmu.
Kako sad ne bismo glasali za (tvoju) pesmu ako bi je hajpovao, a ranije kad hajpuješ (tuđe) pesme uvek kažeš da nisu ljudi valjda toliko ludi i nezreli da namerno ne glasaju za neku pesmu samo zato što je hajpuješ?
Znači vremenom se ispostavilo da ipak jesu? Ili su ljudi počeli da kontaju kada se hajpuje tuđa pesma i tad ne bojkotuju, a kada sopstvena i tad bojkotuju?
Propustim prethodna dva izdanja i potpuno ispadnem iz osnova hajpologije, ništa mi sad nije jasno 🤔😅

gretchen-diva.gif
Confused Thinking GIF
Oprah So What Is The Truth GIF

Kako sad ne bismo glasali za (tvoju) pesmu ako bi je hajpovao, a ranije kad hajpuješ (tuđe) pesme uvek kažeš da nisu ljudi valjda toliko ludi i nezreli da namerno ne glasaju za neku pesmu samo zato što je hajpuješ?
Znači vremenom se ispostavilo da ipak jesu? Ili su ljudi počeli da kontaju kada se hajpuje tuđa pesma i tad ne bojkotuju, a kada sopstvena i tad bojkotuju?
Propustim prethodna dva izdanja i potpuno ispadnem iz osnova hajpologije, ništa mi sad nije jasno 🤔😅

View attachment 7138
Confused Thinking GIF
Oprah So What Is The Truth GIF
Pa ispostavilo se da ste ludi i nezreli.

Šalim se, ali hajp je često kontra-usluga pesmama. 😔

I to što kažeš.

Ja sam malopre glasao. Tri pesme iz suprotnog polufinala oduvale sve iz mog 🌪️🔥

Evo jedna divna vest da razveseli @Tinte!
Carmen Miranda pronađena živa i zdrava u reklami za domaću kladionicu, kocka se pod pseudonimom Lepa Lukić 🎲🥹

View attachment 7114
Ssssss 🤫 Mogu me naknadno diskvalifikovati.

Saznao sam da su u pf-u naprasno televoting "nije radio" i da su bili uvazeni samo glasovi zirija. A posto je ziri korumpiran, jel te, jasno nam je sto nasa Miranda Karmen nije u finalu. Prema nasim saznanjima, na osnovu publike bi bez vecih problema prosla u finale.
U svakom slucaju, drago mi je sto sam bas nju i ovu pesmu poslao, jer po meni je pun pogodak za ovu temu i svakako je bila primetna na ovom izdanju. Kada sam video u kom sam pf-u i sa celom Emo grupom, moje nade za prolaz su se svele na minimum. Samo sam hteo da izbegnem dno pf-a i bio bih zadovoljan.
Inace, ona je bila najstarija (sto kod mene nije neubicajeno) i pesma je bila najkraca.
Leo promenio taktiku! 😆 A Tinte se izbezobrazio! Počeo da deli jedinice i dvojke u ocenama! ;)
Eto. Sad nek kaze Endrega da sam profesor da li bi samo bilo 4 i 5. Neko osnovno znanje mora da postoji. Nazalost, ove 1 i 2 moraju na popravni kod mene.

Ostao nam još Miloš, javljeno nam da ima tehničke smetnje ali uskoro će i to biti rešeno!

TOP 5 random (predvidjanje):

Naviband, Fallin in Reverse, Zemya & Tommy (svedski duo), The Faim i Solence.

Tako dobro izdanje po pesmama, a jedva čekam kraj. I naravno, da saznam ko je Džanum. :D Ide gas!

Back