243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
DA SKRATIMO TENZIJU, TEYA DORA SE POŠTENO BORILA NAJTEŽE JOJ BILO U POLUFINALU JER JE U MOMENTIMA BILA IZVAN ZONE PROLASKA, AL VERA I SUDBA SU JE DOVELI DO VISOKE POZICIJE NA KRAJU!!!

Slide26.JPG

Slide27.JPG

TAKOĐE IMATE I KOMPLETNE REZULTATE U PRILOGU DA SVAKU ĆELIJU ODMAH KRENETE DA ISTRAŽUJETE!!!
SRDAČNO I HVALA ŠTO STE BILI NAŠI GOSTI, POSLUŠAJMO JOŠ JEDNOM POBEDNIČKU PESMU IZDANJA FALLING IN REVERSE - POPULAR MONSTER!!!
ČESTITKE STEFAN28!!!

Attachments

ok-meh.gif

Ne znam šta bih rekao, kad sam poslao pesmi mislio sam da je malo rizična i da će neki delovi pesme kao i spot možda odbiti neke, to me je sprečavalo da je ranije pošaljem, ali drago mi je što sam ipak odlučio da je pošaljem. Na kraju sam se ipak nadao pobedi, kao i prošla 3 izdanja i drago mi je da je ovaj put uspelo, hvala svima koji su glasali i kojima se svidela pesma. Falling In Reverse je još jedan bend koji jako volim, a poslao sam pesmu koja je po mom mišljenju njihova najbolja, slušam je od kako je izašla i drago mi je što sam s njom pobedio jer je fenomenalna u svakom smislu. Još jednom hvala svima koji su glasali.

Nažalost neću moći da organizujem sledeće izdanje zbog nekih privatnih obaveza, ali ću se prvom prilikom prijaviti za organizaciju kad budem mogao jer bih voleo ponovo da organizujem.

Čestitke i ostalima na odličnim plasmanima kao i pesmama i čestitke @Bebi na fenomenalnoj temi i organizaciji!

Još jednom, hvala svima ❤️❤️❤️

Vidim da je i Stefan tražio kobni broj 21, ali sam ga nažalost ja preduhitrio i dobio Pogrebnu opremu, znači bukvy 💀
Te je tako dobio slijedeći slobodni broj i emo fazu, pa je mogao poslat ovu pjesmetinu, plus još sam mu dao 10, pa zato smatram da sam za ovu pobjedu zaslužan barem 15% hehe

Čestitke Stefane na pobjedi i naravno Bebici na organizaciji 👏💪🫶

Vidim da je i Stefan tražio kobni broj 21, ali sam ga nažalost ja preduhitrio i dobio Pogrebnu opremu, znači bukvy 💀
Te je tako dobio slijedeći slobodni broj i emo fazu, pa je mogao poslat ovu pjesmetinu, plus još sam mu dao 10, pa zato smatram da sam za ovu pobjedu zaslužan barem 15% hehe

Čestitke Stefane na pobjedi i naravno Bebici na organizaciji 👏💪🫶
šta bi sa tim 21, i ja ga tražih, a dobih 24 i regresiju.

Razmišljao da li uopšte da šaljem pesmu, rekoh aj da pošaljem nešto ekscentrično pa kako bude.

Znači emo Bebi je pobedio. Najiskrenije čestitke pobedniku! Hajp oko ove pesme sam lično ja pokrenuo i ovo vam je dokaz da je jako bitno ko taj hajp pokreće!

Elem, s obzirom da će ovaj FSC biti upamćen po Bebijevoj fenomenalnoj organizaciji i "drami" pokrenute mojim postom, želim da stavim tačku na sve ovo i kažem da mi je jako drago što su neki forumaši shvatili poentu cele priče. Niko ne može da vam odredi kako ćete i na koj način ćete glasati, ali apsolutno niko. Smatram da nije okej ukoliko otpisujete pesme samo zato što pripadaju nekom odredjenom žanru ili nisu po nekom difoltu muzike koju inače slušate ili pak pripadaju nekom odredjenom veku. Svačiji trud i rad treba ceniti, poštovati i dati mu šansu pa čak i da jednostavo to ne želite bar ga nemojte onda osporavati. Takodje smatram da ljudima koji su ograničeni po pitanju muzike nije mesto na forumu jer smo svi mi ovde da bi razmenjivali muziku kroz igru. Dosta pesama koje ste slali su sada redovne na mojoj play listi i to je jedini razlog zbog kog učestvujem na FSC-u, plasman mi je apsolutno nebitan jer kao što rekoh ovde sam zbog nečeg drugog! Petre izvini što si se uvredio na moj post, ali neko je morao da ti kaže da malo povučeš ručnu sa svojim pisanjem postova samo da bi ih napisao i bio glavna atrakcija teme. Dobar si ti dečko ne sumLJam u to, samo malo povedi računa na koj način plasiraš svoje mišljenje jer nekad baš umeš da preteraš. 😄

Ja ću se malo iskulirati za leto od foruma jer hot g(ay)irl summer mora da se ispoštuje pa ne verujem da ću moći da se posvetim forumu kako valja, a da glasam abecedno to mi je stvarno ono dno dna 😂

Budite mi dobro do sledećeg vidjanja!

Voli vas i ljubi vaš Stefix 😘

Evo i ja da se zahvalim konačno za jedan fenomenalan plasman za Miku, prezadovoljan sam kako je završio na kraju! Posebno hvala Ivani koja mi i u polufinalu i finalu dala 12 poena! Takođe tu su 10ke od Stefixa, Regulusa, Boxyja, Destrija, 8ice od Marka, Steamyja 7ice cingue, Djole, 6ice Ro, Choda, Micky i tako dalje i niže ocene sad mi teže već ide da gledam u ekran (sebi ne priznajem da mi trebaju ćore).

Hvala na učešću u velikom broju, impresioniran sam odzivom ljudi i drago mi je da ste do samog kraja uživali u organizaciji. Umorio se jesam, al bilo je zabavno.

Posebne čestitke pobedniku Stefanu, Emo Faza Bebija je izgleda bila pun pogodak i nadam se da se vidimo u nekom novom raspoloženju na narednom izdanju (ako ne odem na godišnji odmor od foruma :LOL:).

Back