243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Bravo @McSteamy za Paris!! Pesmetina!
Malo je falilo za top 10 ali sam zadovoljan rezultatom. Igrom slucaja, da Petar nije podsetio da se prijavim ova pesma bi verovatno zavrsila na ko zna kom izdanju ali drago mi je da je bas na Bebi-ijovom koji je izdominirao.

Naravno i cestitke pobedniku, mislim da moja 12tica govori da je pobeda sasvim zasluzena!

Volim Petrove teme iako nisam uspesan💀

Generalno uvek moram da istrazim ali mislim da ce sada opet pogoditi da bude neka sa spiska (posto je spisak podugacak).

Korekcija bice samo ako ne bude Afrika khm kgm

Ne želim još uvek ništa da otkrivam jer zapravo ne znam ni kad ću moći da otvorim temu, ali ono što je sigurno jeste da će moći pesme iz Afrike ako neko bude želeo da pošalje nešto odatle. :D

Hej, hej... Pa sta je ovo? 😱
Dosao da ispratim rezultate 243. FSC, a docekalo me kraj prijava za 244. FSC izdanje. Strasno.

Cestitam Stefane28 na pobedi. Meni je to TOP pesma i drago mi je da je pobedila.
Bebi odlicna organizacija. Drago mi je videti ono sto je Pokahontas pokrenuo, da se nastavilo. Ovo sa Vilidzom je ekstra. Bravo.

A sad me izvinite. (Ide onaj Petrov gif sa "Girl bye".)

Čestitke @Stefan28, dobio je od mene 12 poena 🩷

Drago mi je da je baš on pobedio, jer je jedini nahvalio moju pesmu u polufinalu i jedan je od malobrojnih na forumu, osim mene, koji je navijao za Lorin 😍

Takođe, čestitke Bebiju na sjajnoj organizaciji. Moj debi na FSC-u se završio flopom, ali je svakako bilo lepo učestvovati.

Čestitke i tebi @Regulus na super pesmi, od mene 7 poena u polufinala, konkurencija je bila jaka, ali bih voleo da se tvoja pesma našla u finalu. Možda bih je i poslao negde u budućnosti kad bi je se dosetio jer znam pesmu od ranije i volim. Biće bolje sledeći put verujem 🥰

Čestitke @Stefan28, dobio je od mene 12 poena 🩷

Drago mi je da je baš on pobedio, jer je jedini nahvalio moju pesmu u polufinalu i jedan je od malobrojnih na forumu, osim mene, koji je navijao za Lorin 😍

Takođe, čestitke Bebiju na sjajnoj organizaciji. Moj debi na FSC-u se završio flopom, ali je svakako bilo lepo učestvovati.

Ne znam da li smo toliko malobrojni bili. Recimo navijao sam za Loreen ali nisam bio nešto preterano glasan na forumu što se tiče bilo kog mog favorita. :D

Prvo cestitke Bebi na fantasticnoj organizaciji i na prilici da ispunim svoj "FSC san" i posaljem Beyoncé, definitivno najlepsi trenutak koji se meni desio na forumu. Pesmu je bilo pretesko odabrati jer je Beyoncé pored Nicki Minaj moj omiljeni artist svih vremena. Ne znam zasto "I was here", nekako mi je trebala neka emotivnija pesma u tom trenutku i inspirisala me socijalna angazovanost, iako to nije bio moj zadatak. Bilo je pretesko odreci se njenih pesama koje su u mom prepoznatljivom stilu tho.

Cestitke Stefanu, pesma nije nesto sto ja slusam, ali zasluzena pobeda i drago mi je zbog tebe.

Presrecno se osecam sto mi je Tinte dao 12 poena, s obzirom da je on jedna od mojih omiljenih forum osoba i cesto mu se dopadnu moje pesme, ali mislim da je ovo prvih 12 poena od njega ikada. Hvalaaa Tinte! Hvala i ostalima na poenima, posebno Labi ( servirao ukus na svom prvom izdanju), MilosFB, Niko, liberta.

Mislim da je vreme za FSC penziju, s obzirom da je moj FSC cilj ostvaren. Ostavljam prostor da me odusevi naredna tema, ali mislim da nemam nista vise da pruzim ovom takmicenju, niti da ono pruzi meni.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Back