243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Specijalan pozdrav za @Majsta94 koji mi sada dade 10 u pf i 8 u finalu, a prošlo izdanje 12 za dve pesme koje su, realno gledano, bili totalni autsajderi.
Nema na čemu, sve po zasluzi. Odlične pjesme i ova sad i prošli put 👏

Meni se jako ide kod @Majsta94 da otvaramo ponovo natalnu kartu.
Pogurajte me do pobjede na sledećem i MOŽDA

Elem, čestitke Stefane na pobjedi, od mene 0 ali svaka čast na 200+ bodova! 🙌

Bebi, bravo za organizaciju, sve bilo dobro osim mog ispadanja ali to nije do tebe već

bodovi je koliko si bodova imao u polufinalu / finalu tog izdanja. Ovaj procenat pored na 2 decimale je procenat poena koje si dobio u odnosu na maksimalan broj mogućih.

Recimo ako je izdanje od 41 pesme, 40 * 12 = 480 je maksimalan broj mogućih poena, pa ako si u finalu imao lupam 120 to je 120 / 480 = 0.25 (25.00%)

ova konačna, boldovana vrednost je srednja vrednost svih izdanja na kojima je dati takmičar nastupao
svaka čast, pogubih se samo u objašnjenju a kamoli u brojevima...

čestitke organizatoru, odličan fsc.. 👌
čestitke pobjedniku. čestitke meni za prekid ispadanja. očekivah hejt za roxette, ali lijepo da se nije dogodio. :geek:

Prvo cestitke Bebi na fantasticnoj organizaciji i na prilici da ispunim svoj "FSC san" i posaljem Beyoncé, definitivno najlepsi trenutak koji se meni desio na forumu. Pesmu je bilo pretesko odabrati jer je Beyoncé pored Nicki Minaj moj omiljeni artist svih vremena. Ne znam zasto "I was here", nekako mi je trebala neka emotivnija pesma u tom trenutku i inspirisala me socijalna angazovanost, iako to nije bio moj zadatak. Bilo je pretesko odreci se njenih pesama koje su u mom prepoznatljivom stilu tho.
Hvala ti puno i drago mi je ta tvoju uspešnu misiju! 😍💕

Bebi, bravo za organizaciju, sve bilo dobro osim mog ispadanja ali to nije do tebe već
Hvala i navijam za skorašnje novo otvaranje natalne karte!🫶

Back