Pokahontas
Ekspert
Filji izbriši tabele, bacio sam copyright na taj format 

sabotiraš mi pesmuJa nisam uopšte u toky da je Poky pravio tabele ovog tipa.![]()
aa ma nisu tabele tada bile, nego posle svakog izdanja spičim onaj LU i tokom PZE sam spamovao svaki dan tabelu lajkova.Jedino znam da je na sve načine podizao #hype i tvitovao je FSC.
Izvinjavam se na sabotaži.sabotiraš mi pesmu
aa ma nisu tabele tada bile, nego posle svakog izdanja spičim onaj LU i tokom PZE sam spamovao svaki dan tabelu lajkova.
Hvala. Broj 22, molim!Forumaši koji su dobili nagradice neka se jave u DM do 20h sa željenom pozicijom u žrebu u slučaju prolaska u finale. Birajte broj između 1 i 21.
Ma slučajno sam napisao DM, hteo sam PP.Nikako da se naviknem na ovu skraćenicu DM, meni će zauvek ostati PM ili po našem PP. Kad pročitam DM ja pomislim na prodavnicu, a tamo bolje da se ne javljam jer mi izbiju sve pare iz novčanika.
I ja mislim da treba da glasa ali prvo Petar da vidi remeti li to moj prolazak u finale ili ne, a ako ne, neka prihvati glasove. Mislim da je to pošteno
A pokojni De Marcus ti ne padne na pamet tada, ništa?Nikako da se naviknem na ovu skraćenicu DM, meni će zauvek ostati PM ili po našem PP. Kad pročitam DM ja pomislim na prodavnicu, a tamo bolje da se ne javljam jer mi izbiju sve pare iz novčanika.
Ja sam dobra duša pre svega, pa ne smeta mi da glasa bez obzira na rezultate
Haha, a meni odmah padne na pamet ili Dragana Mirkovic ili njena DM televizijaNikako da se naviknem na ovu skraćenicu DM, meni će zauvek ostati PM ili po našem PP. Kad pročitam DM ja pomislim na prodavnicu, a tamo bolje da se ne javljam jer mi izbiju sve pare iz novčanika.
Stvarno? Ko bi rekao da to može da se desi ovde?Hahahah Leo pobedio
I Endrega se sa tom konstatacijom vrlo slaže.A i realno, abrovi me mnogo ni ne zanimaju. Što manje znaš manje te boli glava![]()