244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Forumaši koji su dobili nagradice neka se jave u DM do 20h sa željenom pozicijom u žrebu u slučaju prolaska u finale. Birajte broj između 1 i 21.

sabotiraš mi pesmu 😞

aa ma nisu tabele tada bile, nego posle svakog izdanja spičim onaj LU i tokom PZE sam spamovao svaki dan tabelu lajkova.
Izvinjavam se na sabotaži. 🙁 Ali vidiš da se ljudi (indirektno) žale da si ti njih tako zezao? 😁
PZE nisam pratio na forumu, pa ne znam. 🙂

Ne brini, svi su već bili glasali tako da je kasno za bojkotarenje (ako si u vrhu na listi). Jedino u finalu, ali do tada će većina da zaboravi. 😉🤣

Forumaši koji su dobili nagradice neka se jave u DM do 20h sa željenom pozicijom u žrebu u slučaju prolaska u finale. Birajte broj između 1 i 21.
Hvala. Broj 22, molim!

Pa nek glasa Vax kad je priredba vec tako kasno.

Nikako da se naviknem na ovu skraćenicu DM, meni će zauvek ostati PM ili po našem PP. Kad pročitam DM ja pomislim na prodavnicu, a tamo bolje da se ne javljam jer mi izbiju sve pare iz novčanika.
Ma slučajno sam napisao DM, hteo sam PP. 😂😂😂

I ja mislim da treba da glasa ali prvo Petar da vidi remeti li to moj prolazak u finale ili ne, a ako ne, neka prihvati glasove. Mislim da je to pošteno

Ja sam dobra duša pre svega, pa ne smeta mi da glasa bez obzira na rezultate

Nikako da se naviknem na ovu skraćenicu DM, meni će zauvek ostati PM ili po našem PP. Kad pročitam DM ja pomislim na prodavnicu, a tamo bolje da se ne javljam jer mi izbiju sve pare iz novčanika.
A pokojni De Marcus ti ne padne na pamet tada, ništa?

Ja sam dobra duša pre svega, pa ne smeta mi da glasa bez obzira na rezultate
Good For You Nbc GIF by Brooklyn Nine-Nine

^ Samo mi je poznat nik, ali ne pamtim ništa vezano za tog forumaša. Ili nije bio aktivan kada sam ja bila, ili je to prošlo mimo mene. Doduše, ja nisam bila na forumu od 2017. Primetila sam da nešto komentarišete ali stvarno ne kontam o čemu se radi.

Edit.
Ja sam ti na ovom forumu informisana ko Koštunica. A i realno, abrovi me mnogo ni ne za imaju. Što manje znaš manje te boli glava 🤗

Haha, a meni odmah padne na pamet ili Dragana Mirkovic ili njena DM televizija 🤣🤭

Back