244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Cestitke Petru sve najprofesionalnije moguce, Tv Peterstan sve pohvale!
Cestitke pesmi pobednickoj, cestitke Leu saljem ljubav jer sam se zaljubio u pesmu, eto ❣️

Kao što sam već pohvalio Petra, odlična organizacija i završnica FSC-a.(y) Nisam očekivao da će Masayah ovako visoko :love:. Pomislio sam da je i možda neprimereno slati pesmu na jFSC koja sadrži i psovke, doduše na slovenačkom ali i na srpskom se isto tako kaže. :D Čuo sam je na RTS-u, onaj Muzzik magazin i oduševio me saksofon pri kraju. Ne znam je li na Slušamo puštana live izvedba, nisam ni to stigao da pošaljem organizatoru...

Predivno ❤️❤️❤️

Cestitke na pobedi Shum, uvek mi je neizmerno drago kada imamo nove pobednike, tim pre sto je ovog puta u pitanju neko ko je upravo na mom izdanju debitovao! :)

Hvala svima koji su glasali za Carlu, i vise sam nego zadovoljan ovim 8. mestom a jos vise cinjenicom da su neki ljudi zaista zavoleli ovu pesmu. Hvala puno jos jednom!

Cestitke i Petru (jos jednom) na besprekorno odradjenoj organizaciji.

Hvala svima na pohvalama, znače mi. Biću malo odsutan sa foruma nekoliko dana jer sam jako overwhelmed i potrebna mi je pauzica. Kad se vratim postavljam skrinšotove koje dugujem i prijavljujem se na novo izdanje. ✨❤️

Hvala svima od ❤️ koji su glasali za Leyu.. :)
Mislim da je ovo moj najbolji rezultat, ne sećam se više Bičare, mog debut entry koje mesto je bilo..
Čestitke @Shum na pobedi! :)

Hvala @Petar, na lepoj organizaciji i hvala ti na visokim poenima za pesmu Mrmoslavije.. 😍

Naredni FSC ću preskočiti jer nisam tu pa mi je malo komplikovano, ali na nekom sledećem se 100% gledamo.. 🤩👌

Hvala svima od ❤️ koji su glasali za Leyu.. :)
Mislim da je ovo moj najbolji rezultat, ne sećam se više Bičare, mog debut entry koje mesto je bilo..
Čestitke @Shum na pobedi! :)

Hvala @Petar, na lepoj organizaciji i hvala ti na visokim poenima za pesmu Mrmoslavije.. 😍

Naredni FSC ću preskočiti jer nisam tu pa mi je malo komplikovano, ali na nekom sledećem se 100% gledamo.. 🤩👌
I zato pucaj mi u srce....

Nisam trenutno pri laptopu da proverim LU iz prošle godine, ali mi se čini da si bio 7. sa tom pesmom. @Mrm

• Like
Reactions: Mrm
Na TDI radiju se vrti engleska verzija "Ladida", tj pola engleski pola francuski.

Nisam znao da je toliko viralna pesma.

Evo i skrinšotova. :D

Attachments

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    26.8 KB · Views: 12
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    32.3 KB · Views: 11
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    16.5 KB · Views: 10
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    36.5 KB · Views: 9
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    23.7 KB · Views: 10
  • Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    16.8 KB · Views: 12
Mislim da mi @Stole javio da je tu pesmu čuo u tržnom centru, zanimljivo svakako. :D

Meni se isto tako dešava da FSC pesme posle čujem negde napolju, npr. onu Rolling Stone, onaj crnac što je bio pre nekoliko izdanja.

Konacno sam danas na laptopu da lepo otvorim tabelu. Hvala svima za glasovima za Loi, odlicno 4. mesto, verujem da bi imalo tema gde bi i pobedila ali nema veze, ovo je bilo jako finale. Hvala na 12 Milan i Replay, Ro na 10 i svi ostali na sitnije poene. Pesmu sam cuo prvi put u kaficu na dan priredbe za zenski fsc i odma mi je bilo zao sto je nisam ranije cuo da je i tamo prijavim. Od taba je nonstop cujem po kaficima i stvarno mi popravi raspolozenje uvek, cak me i cudi da ima samo 3.5M na YT, a toliko je cesto pustaju svugde. Konacno se sad nasla prilika da je prijavim, a srecom niko nije izvukao rec zlato i na Milanovom FSCu.

Ovo mi je drugi put sam na 4. mesto, mislim da mi je do sad bio jedini top 10 plasman koji sam samo jednom osvojio. Prvi put je bilo tek na 117. FSC sa Colbie Caillat i Try

Jos vise mi je drago ne samo sto sam maznuo pesmu Androgi ko ovu pesmu ne zasluzuje, nego je prvobitno imao laznu nadu kada mu je greskom prihvacena prijava, lepo da se jos vise iznervira.

"Jos vise mi je drago ne samo sto sam maznuo pesmu Androgi ko ovu pesmu ne zasluzuje, nego je prvobitno imao laznu nadu kada mu je greskom prihvacena prijava, lepo da se jos vise iznervira."

Ovo će ući u istoriju!! 😍😍😍

@ Niko
Ja nemam pojma ko je glasao za moju pesmu,jer upotrebim samo tel. :)

Last edited:
Back