pipivaNavedi mi molim te jer posle pet piva teško da mogu da se setim koje je to konkretno pravilo.
Pey Pivo! @Pokahontas
ma nagurao si 100 strana boli te uvo. Pei piva da se opustišMoje lično viđenje je da uopšte nije problem što je Petar dao 12 Tei, on ima pravo da da 12 kome hoće. Više me je zaboleo unes negative na temu kao i bojkot koji je usledio. Ali ok, Idemo dalje.
evo sledeći put kad budeš organizovao ću "slučajno" propustiti pa da vidimo oćeš li pored 40 drugih glasova da provališPa gleda organizator i moderator jer je to deo pravila xd
Baš ovo. Organizatoru je u interesu da sve bude kako treba i takav propust oko jedne ocene mislim da nije prevelika šteta. Drugo da je pesma ispaštala za prolazak u finale pa je to pipava situacija.Preoštre kazne nisu dobar pristup. Sankcionisati organizatora zbog nenamernog propusta je kontraproduktivno. Svaki organizator troši i previše svog slobodnog vremena za organizovanje FSC-a i ako bi se kažnjavali zbog ovakvih stvari ljudi bi počeli da odustaju od prijavljivanja za organizaciju.
evo sledeći put kad budeš organizovao ću "slučajno" propustiti pa da vidimo oćeš li pored 40 drugih glasova da provališ![]()
Ja se izvinjavam, ali ovo nije namerno prekršeno pravilo. PVRIS mi je jedan od omiljenih bendova, kao i First Aid Kit, ali sam oba benda ostavio bez poena jer sam glasao u žurbi jer sam samo hteo da što pre završim s ovim izdanjem jer mi je bukvalno preselo. I to nisu ni rok pesme lmao.Filhy govori o tome da je Petar u pf za PVRIS dao top poen, a u finalu 0, sto jeste prekrseno pravilo
Slažem se :G)Budimo realni, Stefanu treba oduzeti pravo da organizuje na neodređeno i diskvalifikovati ga sa tekućeg izdanja.
Možda sam van teme trenutno, ali želim da se zahvalim na svim poenima u pf-u i prvom mestu... Zahvaljujem i na poenima u finalu, posebno: Petar, Destry94, Mala, Boxy (10p) i dodo, Filhy i Tinte (8p).. Čestitke pobedniku, malo je falilo da dobije neki poen...Čestitke i organizatoru, bez obzira što se na kraju ovo desilo, sve ostalo je bilo odlično
![]()