245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Koliko ja znam svi su bili sankcionisani, čak je ivana i samoj sebi udarila zabranu organizacije kad je napravila grešku.

Išlo se od slučaja do slučaja, a to moje je imalo dosta veću težinu od greške o kojoj je reč, pa ne bih baš izjednačavala. Otprilike sam im napisala šta mislim o situaciji, čekam sada njih da se oglase.

Preoštre kazne nisu dobar pristup. Sankcionisati organizatora zbog nenamernog propusta je kontraproduktivno. Svaki organizator troši i previše svog slobodnog vremena za organizovanje FSC-a i ako bi se kažnjavali zbog ovakvih stvari ljudi bi počeli da odustaju od prijavljivanja za organizaciju.

Naravoučenije: Tea je žrtva pozitivne diskriminacije turbofolka

Moje lično viđenje je da uopšte nije problem što je Petar dao 12 Tei, on ima pravo da da 12 kome hoće. Više me je zaboleo unes negative na temu kao i bojkot koji je usledio. Ali ok, Idemo dalje.
ma nagurao si 100 strana boli te uvo. Pei piva da se opustiš 🍻🤘đ

Brate ko gleda jel si svima od 12 do 8 iz polufinala dao poene u finalu, bukvalno se podrazumeva. Očito ne... 🙄🙄🙄

Last edited by a moderator:
Preoštre kazne nisu dobar pristup. Sankcionisati organizatora zbog nenamernog propusta je kontraproduktivno. Svaki organizator troši i previše svog slobodnog vremena za organizovanje FSC-a i ako bi se kažnjavali zbog ovakvih stvari ljudi bi počeli da odustaju od prijavljivanja za organizaciju.
Baš ovo. Organizatoru je u interesu da sve bude kako treba i takav propust oko jedne ocene mislim da nije prevelika šteta. Drugo da je pesma ispaštala za prolazak u finale pa je to pipava situacija.

evo sledeći put kad budeš organizovao ću "slučajno" propustiti pa da vidimo oćeš li pored 40 drugih glasova da provališ😐

Ok pokusaj, nakon 10 organizacija vec imam sistem po kome pratim takve stvari, tako da slobodno😄

Neki ljudi imaju senzore za te stvari neki ne pogotovo ako se radi o tabelama i brojevima. Gomila vas uživa u analizi svake ćelije, neko drugi nema to kod sebe.
Sad da se ku*čimo ko bi skontao ko ne, svakom može da se desi jer smo ljudi pre svega ne roboti.
Samo razmislite kome se sve šta praštalo i stvari se ispituju od slučaja do slučaja.

Ali ovo nije stvar dali neko voli da pregledava celije, ovo je deo pravila i to mora da se radi, svaki organizator. Licno ne mislim da treba biti bilo kakva kazna za Stefana, pogotovo jer je prvi put, a jos vise jer je forumas verovatno i namerno to uradio (sudeci po njegovim komentarima tokom glasanja). Ali to sto se uhvatila greska, to nije do Filhija kao on je gledao, svakako bi Ivana nasla, jer ona to proverava na svako izdanje (valjda)

Filhy govori o tome da je Petar u pf za PVRIS dao top poen, a u finalu 0, sto jeste prekrseno pravilo
Ja se izvinjavam, ali ovo nije namerno prekršeno pravilo. PVRIS mi je jedan od omiljenih bendova, kao i First Aid Kit, ali sam oba benda ostavio bez poena jer sam glasao u žurbi jer sam samo hteo da što pre završim s ovim izdanjem jer mi je bukvalno preselo. I to nisu ni rok pesme lmao.

Inače, kao organizator uvek gledam to i ne znam kako se nije gledalo sad.

Budimo realni, mali broj organizatora detaljno proverava da li je učesnik dao poene svim pesmama za koje je u polufinalu dao 8, 10 i 12. Tu računam i sebe. Trudim se da na to obraćam pažnju, ali to češće detaljno proveravam kada je novi učesnik na FSC-u nego kada je neko ko se redovno takmiči. Uvek mi je kod unošenja glasova prioritet bio da svaki poen bude zapisan kako niko ne bi bio zakinut. Kod Stefana je jedino čudno da nije primetio da je baš njegova pesma ta koja je oštećena.
Bilo kako bilo, mislim da treba ostaviti Stefanu i Petru, uz posredovanje Ivane, da to regulišu kako smatraju da treba.

Meni su opraštali mnogo gore greške.

Obaveza je i forumaša da pogleda da je dao top ocene onako kako treba a ne samo organizatora. Stefan ni na svojoj prvoj organizacijinikada nije pravio greške. Oprostite mu i to je to. Jedan prestup je ok, ako se ponovi to je već druga priča. A sumnjam da će se ponoviti. Ja sam najsmotanija osoba koju bi ste upoznali pa se meni nije ponovilo tako da neće ni Stefanu.

Ono što želiš sebi čini i drugima.

Praštaj 77 puta 7 = večno
Oprošteno je i nama pa mi praštamo i drugima.

Destry je rekao svoje.

Možda sam van teme trenutno, ali želim da se zahvalim na svim poenima u pf-u i prvom mestu... Zahvaljujem i na poenima u finalu, posebno: Petar, Destry94, Mala, Boxy (10p) i dodo, Filhy i Tinte (8p).. 😇😇😇
Čestitke pobedniku, malo je falilo da dobije neki poen... 👏👏👏 Čestitke i organizatoru, bez obzira što se na kraju ovo desilo, sve ostalo je bilo odlično 👏👏👏

Možda sam van teme trenutno, ali želim da se zahvalim na svim poenima u pf-u i prvom mestu... Zahvaljujem i na poenima u finalu, posebno: Petar, Destry94, Mala, Boxy (10p) i dodo, Filhy i Tinte (8p).. Čestitke pobedniku, malo je falilo da dobije neki poen... 👏👏👏 Čestitke i organizatoru, bez obzira što se na kraju ovo desilo, sve ostalo je bilo odlično 👏👏👏

Hvala tebi na divnom otkriću!

Back