245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Prihvacena pesma! Sad mogu nazad u time traveling! 🎂
Bilo bi lepo da obradite paznju na dobru pesmu sto smo poslali. ☺️🙈

I vi ste meni! Za sada sam više nego zadovoljan vašim izborima!! 😀

Sekretarica ima pauzu za topli obrok u 2 tako da sve prijave posle toga u toku noći ako ih bude bilo pregledaćemo ujutru.

Što ne reče da tako duge pauze ima sekretarica mogao sam da se prijavim za posao?

Već mirišem brutalno izdanje, tema top👌

Ovaj put pucam visoko nakon 4 meh izdanja, nema zajebavancije!

Sviđa mi se tema ali nemam ideju šta da šaljem. Popodne ću da se bacim na traženje pesme kad mi se vrati struja.

Intervalni program ovog FSC-a otvorićemo se prisećanjem na prošli, a ujedno i prvi FSC koji sam ja organizovao

231. FSC - Rock 'N' Roll Never Dies!
1000015650.jpg

Nakon pobede na 230. FSC-u prihvatio sam organizaciju narednog izdanja i za svoju prvu organizaciju odabrao sam žanrovsku temu za žanr koji ja lično najviše volim. Iako je ovo bilo pre svega ROK izdanje, svi podžanrovi su bili dozvoljeni te je izdanje opet bilo poprilično šareno i imali smo priliku da čujemo sve od starih legendarnih rok bendova do novokomponovanog roka, ali je na kraju jedna pesma kupila sve i pobedila sa neverovatnih 214 poena, što je od kako ja učestvujem, najubedljivija pobeda do sad!

Pobednička numera:
Everybody Loves An Outlaw - I See Red

1000015651.png
Ovaj Rok duo doneo je našem @libertà njegovu prvu pobedu te smo naredno izdanje proveli kod njega.

Ovo izdanje je meni lično prošlo kao priprema za svoje naredne organizacije tako da sledeća budu još bolja. Ako neko pre mene to ne uraditi ove godine možda se ponovo dohvatimo ove teme 👀

Last edited:
Pogledah jutros par pesama koje su mi pale na pamet i nijedna nije izdata u zadatom periodu. 😂

Pogledah jutros par pesama koje su mi pale na pamet i nijedna nije izdata u zadatom periodu. 😂
Pa da, verujem da za ovu temu, iako nije teška, niko nije bio skroz spreman jer uglavnom niko ne gleda datum izlaska pesme, osim ako je neko baš sluša od izlaska pa onda zna, ali verujem da ćeš naći nešto, kao i ostali, od 10 pesama makar jedna mora da se poklopi. 😀

Ja imam problem sa potvrdom kad je tačno u određenoj godini pesma izdata 😭 ni discogs ne pomaže

Ma naći ću nešto, sigurno ih ima, ali obično prve koje proveriš se ne uklapaju.
Ovo što Dr Who kaže može da bude problem, posebno za pesme izdate početkom veka. Može da se nađe godina, ali datum teško.

Ja imam problem sa potvrdom kad je tačno u određenoj godini pesma izdata 😭 ni discogs ne pomaže
Možeš slobodno da mi pošalješ pa možda mogu da ti pomognem da nađeš 😀

Isto važi za sve koji imaju imaju sličan problem

Može i Rock n Roll opet! Možda sa zadacima, ili još nešto da se doda, ali može!

U zadnje vreme kidate s temama a i organizacijama pa ne sumnjam da će tako biti i ovde!

Ako budem tu temu radio ponovo gledaću da to bude u oktobru, novembru, godinu dana nakon prošle, ali sigurno će biti nekih izmena i varijacija.

Nažalost nisam mogao poslati nijednu od pjesama koje baš jako želim slat, jer se ne uklapaju, ali poslao sam nešto fino. Tema je dobra jer sam baš od slijedećeg tjedna na godišnjem i na moru, najbolji period u godini. Očekujem dobre pjesme 👍

Ja prijavio nešto vrhunsko, volim kad pošaljem nešto što baš, bas volim, ne dešava se to često. Znači, jbt, ono, totalno je u mom stilu ali nije bugarsko.

Back