245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Zmija bojkotara se usadila i na ovaj FSC i imaće pune ruke posla!

Do ovog trenutka:
- 24 uspešne prijave
- 6 različitih jezika
- Žanrovski raznovrsno
- Teška konkurencija

Bilo bi top kad bi uspeli već u prvih 24h da skupimo 28 pesama koliko je potrebno za polufinala, znači za to bez mene fali još troje. 😀

Joooj Stefan je organizator, sad vidim... 🥺🥺 Morao bih da učestvujem...

Posle 24 sata, imamo 25 uspešnih prijava i 3 prijave za koje su potrebne zamene. Za prvi dan ja zadovoljan 😍

Spotify:
1.webp
2.webp

Ja:
ziza-stojanovic.gif

Da si ti meni živ i zdrav, Endrega je bio poslednji na svojoj bugarskoj temi i u pf i u finalu, spasilo me što sam bio direktni. 😭
Ja sam neironično razmišljao i o bugarskoj temi, pod imenom "Chalgafest", ali eto ostaviću tu temu tebi ako budeš zainteresovan da ponovo organizuješ u budućnosti, valjda će biti bolje 😀

Ako Bog da, imao sam osećaj da je bilo nedavno ali sad kad pogledam prošlo je čak 6 godina :oops: Stvarno bi mogla ta tema ponovo, ko želi slobodno nek je organizuje, nema da se ljutim :giggle:

A je l' samo čalge ili može sve samo da je bugarsko?

Pesma sa kojom sam hteo da učestvujem je već bila zauzeta i dosta mi je žao zbog toga jer mi je draga. Glasaću za nju naravno, ali iz sujete ne bih voleo da pobedi jer bi to bilo kao da ste imali dobitnu kombinaciju u lotou a niste uplatili tiket 🥲

Elem, nisam želeo da propustim dva izdanja zaredom, pa sam prijavio drugu pesmu sa kojom 200% ispadam u pf, ali dobro.

Back