245. FSC - Can't Stop The Feeling!

U nastavku revijalnog dela podsetićemo se mojih pređašnjih FSC pesama, kao i mojih favorita sa tih izdanja.

223. FSC - Welcome Back
Bad Omens - The Death Of Peace Of Mind
(1. mesto - 177 poena)

232. izdanje koje je organizovao @Tetsujin bilo je posvećeno pesmama koje su izašle 2021. i 2022. godine, od pada starog foruma. Ovo izdanje bilo je prvo izdanje na novom forumu, ujedno i moje debitantsko izdanje i prva pobeda koju mi je doneo američki rok bend Bad Omens sa pesmom The Death Of Peace Of Mind. Ova pesma je jedna od meni najdražih ikada, kao i sam bend te kad sam saznao za FSC odmah sam znao šta želim da pošaljem i na moju sreću tema je to dozvolila. Kako nisam znao tačno još kako FSC funkcioniše i kakve pesme dobro prolaze pesmu sam poslao isključivo iz ljubavi prema njoj ne razmišljajući o rezultatu, ali kako je vreme prolazili i odlični komentari su se ređali osetio sam da šansa da pobedim postoji i drago mi je da se ta pobeda tad desila jer pesma kakva je The Death Of Peace Of Mind to zaslužuje.

Moj top 3 tog izdanja:

🥇@Ro97

🥈 @sparkle

🥉 @Tetsujin

To je bio istorijski, jedini FSC bez etice. :)
Meni su tvoji Bad Omens bili na sedmom mestu, odnosno dobili su 4 poena u finalu.
Top 3 mi je bio:
Conan Grey (dodo),
Måneskin (Choda) i
Clara Luciani (sparkle).
Na četvrtom i petom mestu su mi bili Konstrakta (Leo Cezar) i Sofia Carson (Anhel), a ova tadašnja "domaćica" Minelli mi je bila šesta.

Na 30 prijava smo. Sećam da sam poslednji dan prijava na svojoj prošloj organizaciji imao 29 prijava i poslednji dan se još njih 6 prijavilo + ja. Videćemo koliko će sad biti s obzirom da njih 3 sa prošlog izdanja ne mogu da učestvuju na ovom, ali za sad 3 drugih koji nisu učestvovali prošlog izdanja su popunili ta mesta. Neki od regularnih se još nisu prijavili i još čekam jednu zamenu tako da mislim da će nas opet biti dosta, a ostalo je više od 3 dana do kraja prijava, znači još 3 puta spavamo do prezentacije!!

Pa biće verovatno 37-38 prijavljenih. Super je što je FSC ponovo oživeo i što ima dosta učesnika koja god da je tema. Mnogo novih forumaša i mnogo se više piše u temi.
Sećam se kada sam prvi put organizovao imao sam svega 30 učesnika i do poslednjeg dana prijava nije bilo sigurno da li ćemo imati polufinala ili ne.

Ladno nemam pesmu. Bio sam skroz opušten kad sam video temu, rekoh, naćiću lako. Ali malo sutra, od dvadesetak "fsc pesama" na plejlistama nijedna ne odgovara traženom datumu izdavanja. :D Iskopaću nešto.

Stefi jel može spisak prijavljenih za sada? Ili je to iznaneđenje 😯
Ostaviću to za kraj, ali ću objaviti više statistike o dosadašnjim pesmama i izvođačima večeras
😀

Ili ću objaviti i prijavljene do sad pa da možeš da taguješ sve redovne koji se nisu prijavili još 🤣 mene to mrzi

Zvanično GO pa red da se vratim u igru malo.Primljena pjesma ,tema je top, volim ove slobodne ,manje vremena za traženje. E otkrih u čitanju ,organizator je neki novi Sefan. Ja sam mislio onaj stari što mu je bila i sestra djudja oni su mi davali poene u igri. Haha.

On se zove Stevan i više nije aktivan član foruma. :)

Na 33 prijave, evo odakle dolazi naši dosadašnji izvođači:

1. SAD 🇺🇸 - 11
2. UK 🇬🇧 - 5
3. Francuska 🇫🇷, Švedska 🇸🇪 - 3
4. Srbija 🇷🇸, Grčka 🇬🇷 - 2
5. Portoriko 🇵🇷, Rumunija 🇷🇴, Bugarska 🇧🇬, Australija 🇦🇺, Brazil 🇧🇷, Irska 🇮🇪, Farska Ostrva 🇫🇴, Rusija 🇷🇺, Češka 🇨🇿, Turska 🇹🇷 - 1

Last edited:
Back