245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Ja mislim da sam samo jednom kada sam trebao da menjam pesmu odustao od menjanja pesme i povukao se.

Obožavam mišljenje organizatoru je nagrada što popunjava tabelu. Braaaavo
Ćuti šta se žališ, praviš banere, popunjavaš tabelu, znaš rezultate pre svih. :LOL:

Uz to postoji dosta forumaša koji se nisu oprobali u organizaciji jer misle da to ne mogu da izvedu, a direktno finale će možda i biti podsticaj da se oprobaju. Jer realno, baš je nikakav osećaj kada organizuješ a ispadneš.
Na mojoj prvoj organizaciji sam bio prvi iznad crte i znam koliko sam se ždrao tokom celog glasanja kako neću proći u finale pa me iznenadna 12ica od poslednjeg glasača ubacila u finale.

Na mojoj prvoj organizaciji sam bio prvi iznad crte i znam koliko sam se ždrao tokom celog glasanja kako neću proći u finale pa me iznenadna 12ica od poslednjeg glasača ubacila u finale.
Na prvoj i do sada jedinoj org. sam ostao prvi ispod crte u pf - izvisio za bod lol

I meni je isto organizacija delovala kao bauk na početku, zato sam i odbio nakon svoje prve pobede, a i to je bilo odmah na početku te još nisam ni 100% znao kako FSC funkcioniše. Drugi put mi već bilo glupo da odbijem, i sad mi je drago što nisam.

Mislim da ne bi to ništa promenilo, jer i nije tu problem. Često provejava to "kao nisam vešt sa grafikom" i slične stvari. Sem ako nije u pitanju neki tih bojkot. Mada, ako neko nema volje i ne želi da se upusti u to, teško da će ga direktno mesto u finalu podstaći.

Na prvoj i do sada jedinoj org. sam ostao prvi ispod crte u pf - izvisio za bod lol
Ja sam, na do sada mojoj poslednjoj organizaciji ostala bez finala nakon glasanja poslednjeg glasača, etica mislim da je bila u pitanju i šta sad. To je deo igre.

Ja sam, na do sada mojoj poslednjoj organizaciji ostala bez finala nakon glasanja poslednjeg glasača, etica mislim da je bila u pitanju i šta sad. To je deo igre.
Ma naravno, niko od nas NQ organizatora nije kukao zbog toga, niti je to uticalo na dalji tok takmičenja. Samo mislim da bi bilo zasluženo da i oni budu finalisti.

Obožavam mišljenje organizatoru je nagrada što popunjava tabelu. Braaaavo
Ako ti je to problem, ne organiziraj.

Pobjedniku je nagrada mogućnost organizacije, a između ostalog je u opisu posla i tablica.
Ako se i uvede to onda bi trebalo razmišljati da pobjednik ide u jedno pf, a organizator u drugo - ždrijebom.
I da se omogući onda jedno polufinalno mjesto više za finale.

Meni ne fali ništa da dve osobe idu direkt u finale pobednik i domaćin. Na SSC smo imali isprva top 5 pa top 3 da idu direktno u finale.

To je drugačije takmičenje skroz, maltene priča za sebe..

Znam da jeste koncept je skroz bio drugačiji. Al eto, mogli bismo diskutovati više o ovome za domaćina, pa ako ta novina ne bude funkcionalna lako se ukine i vrati prvobitan koncept.

Videćemo. FSC je pravljen po ugledu na sam ESC, a tamo, izuzimajući nekoliko slučajeva je uglavnom pobednička država iz prethodne godine organizovala. Mada, stoji i to da se opet razlikujemo u nekim segmentima.

Šta li nam kaže AI ovog puta, koje li su te pesme koje vidi kao favorite? Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?

Back