I mene je asociralo na Kajlaru, možda mi se zato jako dojmila.
Ćuti šta se žališ, praviš banere, popunjavaš tabelu, znaš rezultate pre svih.Obožavam mišljenje organizatoru je nagrada što popunjava tabelu. Braaaavo
Da se citiram:Mala imaš ukusa![]()
Na prvoj i do sada jedinoj org. sam ostao prvi ispod crte u pf - izvisio za bod lolNa mojoj prvoj organizaciji sam bio prvi iznad crte i znam koliko sam se ždrao tokom celog glasanja kako neću proći u finale pa me iznenadna 12ica od poslednjeg glasača ubacila u finale.
Ja sam, na do sada mojoj poslednjoj organizaciji ostala bez finala nakon glasanja poslednjeg glasača, etica mislim da je bila u pitanju i šta sad. To je deo igre.Na prvoj i do sada jedinoj org. sam ostao prvi ispod crte u pf - izvisio za bod lol
Ma naravno, niko od nas NQ organizatora nije kukao zbog toga, niti je to uticalo na dalji tok takmičenja. Samo mislim da bi bilo zasluženo da i oni budu finalisti.Ja sam, na do sada mojoj poslednjoj organizaciji ostala bez finala nakon glasanja poslednjeg glasača, etica mislim da je bila u pitanju i šta sad. To je deo igre.
Ako ti je to problem, ne organiziraj.Obožavam mišljenje organizatoru je nagrada što popunjava tabelu. Braaaavo