245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Meni je bilo jasno da vecina ljudi ovde ne moze da shvati "Renaissance", a i takmicenje je povrsno za prekompleksne pesme sa albuma, pogotovo "Alien Superstar", ali ja ne mogu protiv sebe i preponosno se osecam sto me je predstavljala jedna takva pesma i takav artist i osecam se preponosno na SEBE, jer je cilj mog odabira bio da odam pocast sebi i prenesem snaznu poruku.

Zao mi je sto niste mogli da protumacite metafore, skrivene poruke, "Black Theatre" speech, ballroom influence 60-ih (ovo je zapravo dodo primetio i mnogo mi je drago da mu se svidela pesma). Ali ne zameram, jer album zahteva maksimalnu posvecenost i svaka pesma dopunjuje drugu i pravi masterpiece celinu, a vi ste dobili samo jedan deo toga.

Jako mi se svidela, mislim da definitivno menja Say So na listi omiljenih pesama koje si poslao. Meni je pesma imala taj drag vibe i, eto, negde sam bio blizu, pošto pominješ Ballroom culture, a to mi je nekako bila instant asocijacija, cunty i sa stavom (možda zvuči malo površno u odnosu na to kako si ti doživeo).

Doduše, ne bih baš toliko strog, oko kompleksnosti i neshvatanja od strane drugih svih različitih dimenzija koje ti identifikuješ, ali verujem da ti je krivo zbog neprolaska. Dopada mi se to što si strastven i što lično doživljavaš/osećaš i identifikuješ se sa pesmama i izvođačima koje prezentuješ, a naročito volim tvoju doslednost i želju da ostaneš veran muzici koja te ispunjava i znači ti. 🫶

Presladak post Dody, hvala ti mnogo. 🥰 Ne mislim da je problem u ljudima koji nisu shvatili sve to, vec nisu imali mogucnost ukoliko ranije nisu slusali album i onda je nekako nezahvalno poslati takvu pesmu, a ne mozes protiv sebe i vuce te da posaljes iako znas da ce propasti. Ali se osecam presrecno da ti je ovo moja omiljena pesma!!! Verovatno je slusamo na second chance, mozda dobije i music video do tada.🌟

ne znam, ja nekako uvek očekujem da Stefan prođe.

I Petrov ispadak mi je šok, nekako čudno stanje.

I ja uvek očekujem da prođem 😭

U 22 učešća ispao sam 4 puta, 2 od ta 4 jedan ispadak za drugim, najgori period lol

Sad sam provalio da sam ovog izdanja oborio svoj lični rekord, 7 uzastopnih finala 🤯 sad ću ja da krenem da izlazim iz frižidera sa tom informacijom.

Ne brini, dosadniji od Petra ne mozes biti

Ja sam tek sad shvatio koliko je prejako finale, imam 17 pesama za bodove, kako izbaciti 7? 😱😱😱

Iz pf su mi ispali samo 10 i 3 poena.

Prirodnom selekcijom mi je formiran top 10

a ne mozes protiv sebe i vuce te da posaljes iako znas da ce propasti.
Za ovo te apsolutno razumem, jer po identičnom principu odabiram pesme, slušam svoja osećanja i često van pragmatičnosti. Samo eto, nismo stilski slični da bismo se u tom smislu podržali poenima. Zato sam pao test za BARBZ klan. 😂

I meni isto prejako finale čak i ako su mi ispale neke pesme, 15 pesama sam izdvojio.

Od FSC životinjskog carstva Bebi pošto je veštičiji sluga je mačka zvana Grimalkin!

img_2898-jpeg.7849

IMG_2899.webp

Attachments

• IMG_2898.webp
    IMG_2898.webp
    5.1 KB · Views: 64
Prvi ispod crte. Poslao sam Sama iz ove faze dok je "normalniji " jer mi je pjesma samo prozujala, druga je jedna bila u planu ali džaba sve. Kontam ,možda je bilo šanse u ovoj konkurenciji za finala ali nema veze. Evo,kad vidim da je Beyonce zadnja.Takvi su ukusi i igrači.

Ja sam ovim prolaskom izjednačio lični rekord sa 5 vezanih finala.
Ali zapravo ovde je uspeh veći jer tada je u tih pet finala bilo čak dva FSC-a bez polufinala. Nadam se da FSC nikada više neće biti sa manje od 28 učesnika.

Ni ja ne volim, nije neki takmičarski duh prisutan tada. Onda mi izgleda jao neki revijalni festival.

Back