dodo
Ekspert
Meni je bilo jasno da vecina ljudi ovde ne moze da shvati "Renaissance", a i takmicenje je povrsno za prekompleksne pesme sa albuma, pogotovo "Alien Superstar", ali ja ne mogu protiv sebe i preponosno se osecam sto me je predstavljala jedna takva pesma i takav artist i osecam se preponosno na SEBE, jer je cilj mog odabira bio da odam pocast sebi i prenesem snaznu poruku.
Zao mi je sto niste mogli da protumacite metafore, skrivene poruke, "Black Theatre" speech, ballroom influence 60-ih (ovo je zapravo dodo primetio i mnogo mi je drago da mu se svidela pesma). Ali ne zameram, jer album zahteva maksimalnu posvecenost i svaka pesma dopunjuje drugu i pravi masterpiece celinu, a vi ste dobili samo jedan deo toga.
Jako mi se svidela, mislim da definitivno menja Say So na listi omiljenih pesama koje si poslao. Meni je pesma imala taj drag vibe i, eto, negde sam bio blizu, pošto pominješ Ballroom culture, a to mi je nekako bila instant asocijacija, cunty i sa stavom (možda zvuči malo površno u odnosu na to kako si ti doživeo).
Doduše, ne bih baš toliko strog, oko kompleksnosti i neshvatanja od strane drugih svih različitih dimenzija koje ti identifikuješ, ali verujem da ti je krivo zbog neprolaska. Dopada mi se to što si strastven i što lično doživljavaš/osećaš i identifikuješ se sa pesmama i izvođačima koje prezentuješ, a naročito volim tvoju doslednost i želju da ostaneš veran muzici koja te ispunjava i znači ti.