Normalno je da se ljudi pitaju kada je mnogo kontradiktornosti u vazduhu....
![]()
Ma da, dobroćudnost sve zrači iz tebe, ako izignorišemo 90% tvojih postova i reakcija.Jes ti ćeš mi zabraniti.Mada, nikad nisam nikoga osuđivao, ja sam lepo konstatovao. O njoj i dalje mislim sve najgore ali ocenjuje se pesma.
Moj princip je što se tiče toga opštepoznat i nikad ga nisam krio. No, to nema veze sa Teom i ovim konkretnim slučajem o kome sam pričao.Kao i svaku drugu pesmu što nisi uspeo ti da pošalješ pa si stavio iznad subjektivnih osećanja neuspeha.
Pa trolovanje i dogovaranje i nema veze jedno sa drugim.
Ali čak ni trolovanja nije bilo. Sve top poene (osim eventualno Petra) sam i dobio od forumaša koji slušaju folk. Trolovanje bi bilo da si ti glasao za Teu, ali to se nije desilo.![]()
100 strana![]()
Ma šta me briga šta zrači, nisam ja došao ovde da me neko voli. Kažem šta mislim i kako mislim i nemam potrebu da se pravdam nikome, kao što ne tražim ni da se meni neko pravda.Ma da, dobroćudnost sve zrači iz tebe, ako izignorišemo 90% tvojih postova i reakcija.
Al ima veze sa tim koliko ti teško pada tuđa sreća. I koliko ti je lako da pesme koje “voliš” sankcionišeš nedavanjem poena jer nisi ti osoba koja stoji iza te pesme.Moj princip je što se tiče toga opštepoznat i nikad ga nisam krio. No, to nema veze sa Teom i ovim konkretnim slučajem o kome sam pričao.
nisam ja došao ovde da me neko voli.
Pa dobro, samo nemoj više da dovodiš mene i duple standarde i licemerje koje navodno imam u isti kontekst jer upravo to je licemerno sa tvoje strane.Ma šta me briga šta zrači, nisam ja došao ovde da me neko voli. Kažem šta mislim i kako mislim i nemam potrebu da se pravdam nikome, kao što ne tražim ni da se meni neko pravda.
Bebi pretera ga sad sa ovom srećom. Mislim, vala, znamo se manje više već neko relativno duže vreme, kako možeš da izneseš tako tvrd i rigidan zaključak? Svestan sam ja da možda zvučim ponekad cinično ili ogorčeno zbog nekih stavova kojie iznesem ali oni su takvi kakvi su i vas ne treba da trigeruju u tolikoj meri. Što se tiče ovog principa jako, jako retko odstupim od njega ali dešavalo se. To sam ja i moje mišljenje je takvo.Al ima veze sa tim koliko ti teško pada tuđa sreća. I koliko ti je lako da pesme koje “voliš” sankcionišeš nedavanjem poena jer nisi ti osoba koja stoji iza te pesme.