245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Normalno je da se ljudi pitaju kada je mnogo kontradiktornosti u vazduhu....

How To Mask GIF by GIPHY News

Morate prvo da definišete ''problem'': Tein plasman ili Petrovih 12 poena? Šta više boli? Ovde se uvek koristi jedna situacija kako bi se naglasilo nešto drugo, a to tooooliko počinje da smara, da ja zaista ne kapiram ko se više time hrani.

Kao i svaku drugu pesmu što nisi uspeo ti da pošalješ pa si stavio iznad subjektivnih osećanja neuspeha.
Moj princip je što se tiče toga opštepoznat i nikad ga nisam krio. No, to nema veze sa Teom i ovim konkretnim slučajem o kome sam pričao.

Pa trolovanje i dogovaranje i nema veze jedno sa drugim.

Ali čak ni trolovanja nije bilo. Sve top poene (osim eventualno Petra) sam i dobio od forumaša koji slušaju folk. Trolovanje bi bilo da si ti glasao za Teu, ali to se nije desilo. :LOL:

Pa dogovaranje da se trolujem, mogu da zamislim kako su mu pisali ej Petre daj Tei 12 da je izdignemo sto vise mozemo...

Nema kontradiktornosti, lijepo je Milan rekao, i s tim se slažem, dobio je visoke bodove od forumaša od kojih se i očekuje da daju visoke bodove ovoj pjesmi, uz izuzetak jednog forumaša, pomirite se da nemaju svi ukus kao vi i nema potrebe iščuđavat se i radit neke teorije zavjere iako znam da su iste jako popularne na forumu, a pogotovo na FSCU

Ma da, dobroćudnost sve zrači iz tebe, ako izignorišemo 90% tvojih postova i reakcija.
Ma šta me briga šta zrači, nisam ja došao ovde da me neko voli. Kažem šta mislim i kako mislim i nemam potrebu da se pravdam nikome, kao što ne tražim ni da se meni neko pravda.

Moj princip je što se tiče toga opštepoznat i nikad ga nisam krio. No, to nema veze sa Teom i ovim konkretnim slučajem o kome sam pričao.
Al ima veze sa tim koliko ti teško pada tuđa sreća. I koliko ti je lako da pesme koje “voliš” sankcionišeš nedavanjem poena jer nisi ti osoba koja stoji iza te pesme.

Ma šta me briga šta zrači, nisam ja došao ovde da me neko voli. Kažem šta mislim i kako mislim i nemam potrebu da se pravdam nikome, kao što ne tražim ni da se meni neko pravda.
Pa dobro, samo nemoj više da dovodiš mene i duple standarde i licemerje koje navodno imam u isti kontekst jer upravo to je licemerno sa tvoje strane.

Al ima veze sa tim koliko ti teško pada tuđa sreća. I koliko ti je lako da pesme koje “voliš” sankcionišeš nedavanjem poena jer nisi ti osoba koja stoji iza te pesme.
Bebi pretera ga sad sa ovom srećom. Mislim, vala, znamo se manje više već neko relativno duže vreme, kako možeš da izneseš tako tvrd i rigidan zaključak? Svestan sam ja da možda zvučim ponekad cinično ili ogorčeno zbog nekih stavova kojie iznesem ali oni su takvi kakvi su i vas ne treba da trigeruju u tolikoj meri. Što se tiče ovog principa jako, jako retko odstupim od njega ali dešavalo se. To sam ja i moje mišljenje je takvo.

Dobro Stefane, primljeno k znanju.

A sad da se podsetimo ko je sve glasao za Teu kad još nije bila prepoznata kao vrhunski umetnik:

12 poena - Stole, Micky
6 poena - stevan989
5 poena - Veritas
4 poena - pazite sada PETAR, Leo
2 poena - Majsta

Dakle, sve isti ljudi kao i sada. Ostali ili nisu još bili na forumu ili nisu učestvovali (NSTS, Endrega).

To je sve bilo na 192. FSC-u, u maju 2019. godine. Dakle, trolujemo i dogovoramo se u istom sastavu već pune 4 godine. I još toliko ćemo ako treba. :ROFLMAO: Ko hoće da čestita, nek čestita.

Back