246. FSC - Zodiac!

Čestitke finalistima 👏

Iz mog pf su, nažalost, ispali:
6 Alexiane - A Million on My Soul
3 Jonathan Roy - Keeping Me Alive
2 Jevetta Steele - Calling You
1 CHINCHILLA - Little Girl Gone

Od NQ iz suprotnog pf bih izdvojio Davida, Rosaliu, Jain.

Bree mi je bila najdraža opcija i ne žalim što sam poslao škorpijicu. Čim sam video žreb u pf, delovalo mi je da su mi šanse 50/50. Na kraju je ispalo da nisam bio daleko od plasmana dalje (gledajući bodove). Hvala svima koji su glasali! 🥰

Sve što Stole uradi na vizuelnom planu je bez premca, bravo još jednom! 🫶

Ma da li ste vi normalni. Izbacili ste Davida?

Niko nenormalno mi je žao. Nisi ni svestan. Šalji ga na drugu šansu molim te!!!

:(

Ja sam prošao ali se ne radujem kad vidim šta ste uradili u oba polufinala :(

Ne, to je krajnost, ovo sto ja kazem je tako jer ocito te stvari imaju efekat vrz rezultate.

A tek mogu da zamislim na slusanje kakve ste otrove bacali kad smo vec kod influensera.

Ja sam poslao odavno spisak rangiranih pesama oraganizatoru, nismo bili u istom polufinalu, ali David mi je na 4. mestu ukupno

Idealna pesma za FSC.

ljubav-navika-panika-7a98a7f8-41c5-4910-89d3-b2a4471ec34-resize-750.jpeg

Pa mahom su bili pozitivni komentari za Davida na Slušamo. Ali i tada i sada sam smatrao da jeste precenjema pesma. Ok, lepa balada - to je to. Može da se posluša, ali meni ne drži pažnju. Očito je kod mnogih ostavila taj utisak - samo OK. Kako god, od mene 1 poen u polufinalu, možda je mogao da bude neki poen više, ali mogao je da ostane i bez poena.

Bebi nije ukinuo rok, samo smo malo razblažili tu koka kolu s vodom.

I ja pamtim pozitivne komentare za Davida sa slušanja, mada i nije neki uzorak jer je na ovom izdanju prvo pf slušalo desetak, a drugo samo nas pet, šest.

Back