Najjača inspiracija ^^. Svaka čast na izboru! Glupo je to da taj termin ima negativno značenje. Evo recimo dok nisam sve ovo pročitao ja uopšte nisam razmišljao o Oluji i ne bih ni da sam čuo pesmu na takmičenju
Ni tvoj nick mi nije sinonim za to. Već sam i mislio da je iz crtaća
Bivsa Juga je stvarno neverovatna u pravljenju prometnnih nezgoda od nastupa na jesc-u. CG i Oluja, Hrvatska i Game Over, Srbija - U la la, Makedonija - Pletenka
Kako ću danas biti odsutan, ovako rano postavljam pesmu dana. Na 29 smo uspešnih prijava. Ostalo je još 8 slobodnih brojeva. Ne verujem da će neko još zatražiti zadatak. Danas slušamao islandskog predstavnika iz 2007. godine. Nastup sa NF. Dvojezična verzija Valentine Lost i Eiríkur Hauksson.
S obzirom da je Hrvatska odustala zbog odbijanja pesme, a ne zele da izmene, a FBU ne odstupa od svoje odluke, da li mislite da ce ex-YU biti uskracen za sigurne poene? Da li ce inace biti komsijskog glasanja? Da li ce neke drzave da ignorisu jedne druge? Koji blok ce da se progura u finale? Da li ce Kipar i Grcka da razmene 12p? Hoce li biti jos odustajanja?
Nasa delegacija je apsolutno zadovoljna sa izvodjacem/grupom/bendom i sa pesmom. Selekcija je krenula od odabira izvodjaca/grupa/bendova. Prijavilo se ukupno 44 i kroz audiciju u najuzi krug je izabrano 4. U tom krugu je svako otpevao 2 pesme; brza i spora; gde se na kraju izabrao jedan (Izvodjac/grupa/bend) koji ce nas predstavljati.
Zatim je pristiglo 76 pesama. Izabrano je 5. Odrzano je mini finale, gde su otpevane sve pesme i iziri je izabrao 2. Dve pesme su usle u super finale i tu je publika glasala. Odnos glasova je bilo 59% na prema 41%.
Licno, odabrana je na kraju ipak pesma koja ce biti konkurentnija i nece nastaviti niz od pretposlednjeg mesta u pf-u. Bas sam zadovoljan sa odabirom i nadam se da ce pesma nekako dopreti do srca glasaca.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.