247. FSC - Eurovision Language Diversity

Mi ne samo da smo stigli, već smo imali i prvu probu. Scena je fenomenalna, blage korekcije rada reflektora su izvršene, ostalo je sve kako smo i gledali na stand in probi.

2e4fe94bc47e43ed026bef22247472d0.gif

Pomeranje granica spamovanjem. :D

Hvala za prvu premisu.

druga relevantna premisa:

Ja imam bas malo komentara u ovoj temi.

Ako su obe ove premise T (tačne), sledi:

Ja ne spamujem.

Nećemo o "pomeranju granica", "najboljem FSC-u" i sličnim frazama. Svaki FSC je dobar na svoj način. Ja samo hoću da se dobro zabavljamo. Uostalom najbitnije su pesme po kojima će se pamtiti. Tako da, opušteno. Ja se i izvinjavam ako ne stignem da ostavljam reakcije like, srca i sl. I kad sam krenuo sa temom primetio sam da nisam svima koji su pohvalili ideju o premijeri videa na YouTube-u stigao da lajkujem post u žurbi, sad da se vraćam unazad i naknadno to radim je nekako bzvz.

Mi ne samo da smo stigli, već smo imali i prvu probu. Scena je fenomenalna, blage korekcije rada reflektora su izvršene, ostalo je sve kako smo i gledali na stand in probi.

2e4fe94bc47e43ed026bef22247472d0.gif
Kakve su ovo privilegije? Nije prvi put da Petrastan ima probe pre svih. Petrastan=Svedska :eek:

Za ideju našeg nastupa zadužena je pevačica Jana Todorović. Možda zvuči čudno što nam nastup režira pevačica, ali Jana nam je ponudila neke sveže i inovativne ideje da nismo mogli da je odbijemo.
Jana je već nedelju dana u Boxyland-u, radi na najsitnijim detaljima oko kadriranja i efekata. Jako je zadovoljna organizacijom, a o stanovnicima Boxyland-a ima samo reči hvale. Posebno je oduševljena hranom.

jana-todorovic.gif

Za naš nastup se pobrinula poznata pevačica Goga Sekulić koja je iz svoje kese izvadila niz modernih i inovativnih ideja! A doneta je i odluka da Goga kao prateći vokal i igrač nastupa zajedno na sceni sa našim predstavnikom!
1000017280.jpg
Prva proba je protekla glatko.
1000017282.jpg

Back