Nisam se imao namjeru više oglašavati povodom ove teme, ali pošto sam na neki način ja to sve skupa inicirao, iskreno ću reći da su me malo povrijedile ove Miloševe riječi:
Govorim prvenstveno u svoje ime - ni u jednom trenutku namjera nije bila diskreditirati, omalovažiti, minirati i povrijediti Boxyja ili obezvrijediti njegov golem trud. Od trenutka kad sam sinoć napisao post koji je doveo do čitave polemike, svi do jednog forumaša koji su podržali moj stav su isto tako podržali i Boxyja, tješili ga kako nije njegova krivnja i slično. Svi do jednog, tako da ne znam od koga je došlo ta "agonija", jer ni od koga s ovog foruma nije. Ono što je meni svakako najvažnije je to da sam se Boxyju sinoć javio i privatno, pružio mu podršku i dobio odgovor kako je s njegove strane sve u redu. Ako on to kaže, ja mu vjerujem, i prema tome zaista smatram da je netočno da smo ikome na bilo koji način uništili moment organizacije. To je baš preuveličano.
Deset puta sam do sad organizirao FSC i ne jednom su se na mojim izdanjima isto tako mijenjale pjesme, bilo je i pokojeg bojkota zbog teme i slično, ali nikad zbog toga nisam osjetio da ne radim nešto kako treba ili da mi netko uništava trenutak. To su sve normalne stvari.
Iskreno, sinoć sam se dvoumio da l' da uopće napišem onaj komentar jer sam znaš što će se desiti, i kad sam ipak napisao i vidio što je nastalo, na tren sam požalio. Samo na tren, jer ipak smatram da sam učinio ispravnu stvar jer su pravila FSC-a za mene u ovoj igri broj 1. Pjesma jednostavno nije bila prema pravilima i to
nema nikakve veze ni sa Stormom, ni s Boxyjem, ni s Perom, Jocom, Cecom, kime god.
Svatko ima pravo iznijeti svoj stav i što mu je na duši, ali molim vas, zašto ta potreba za antagoniziranjem bilo koga kad to uopće nije bila moja/naša namjera.
Iako sam rekao da mi nije žao što sam javno istupio s komentarom o jeziku ukrajinske pjesme, svejedno ako se ipak bilo tko našao povrijeđenim, isprovociranim ili bilo što, ja se iskreno ispričavam. Isto tako, ako ima onih koji smatraju da ih moje prisutstvo na FSC-u na bilo koji način smeta ili da pridonosim negativnoj atmosferi, slobodno mi to bez ikakve zadrške i ljutnje s moje strane može to napisati putem PP-a i ja ću rado, zarad "mira u kući", po završetku ovog
sjajnog Boxyjevog FSC-a napustiti ovu igricu, bez ikakva negodovanja.
Isprike na ovolikom postu, toliko od mene na ovu temu, živjeli!