247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ovo za defile je bila šala, doduše neuspela. Ja sam se trudio da za banere nađem appropriate... mada sad kad vidite druge njihove slike, neki će biti u fazonu.. kakve slike imali on najgore odabrao za zvanične banere. :cry::cry::cry:
Ma sve ok Boxy, ne možeš za baner uvek da iskoristiš najlepšu fotku izvođača zato što se često najlepša fotka ne uklapa u baner, boje, kropovanje....

Kakva sabotaža Bebea ili mi je zaista pao u očima nakon ovog finalnog performansa?

E baš to Milane, ako imaju crnu pozadinu, skoro se ne vidi odsjaj, ili čak i svetlu... tako da je ovo bilo kod mnogih, iz drugog, trećeg pokušaja.

Ufff šećeri, ne znam jel mi Turčin ili Sanmarinac favorit!

Ipak Sanmarinac, osetim preko slike elitni bezobrazluk.

U jednom sam postu spomenuo gifove Loredane Berte, žao mi je ako se Mrm uvredio, nije mi bila namera baš njega da prozivam. :(

PRINCIP GLASANJA:

Glasanje u DM (kao do sada)
MISS - poeni 5, 3, 2, 1 za 4 takmičara od ponuđenih 6
MISTER - poeni 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 za 7 takmičara od ponuđenih 10

Glasanje počinje u 14:00, a završava se sutra u 20:00

Last edited:
Da je naš bibliotekar u finalu zabrinuo bih se, ovako lep katalog za ocenjivanje smo dobili. Kao Tinder.

Meni je Finac grozan. Super su mu fotošopirane slike, ali one bez fotošopa užas. o_O

Hvala Boksile :love:

ovo je zapravo top način da se upoznaš sa takmičarima, pa se kasnije emotivno vežeš za iste prilikom proglašavanja rezultata :p

Back