248. FSC - 5 x Ne Može (Taylor's Version)

Ja gledam moje bežanje sa foruma po učešćima na FSC :D

Zaređam desetak pa bum pauza od 50 izdanja hahah

Ja gledam moje bežanje sa foruma po učešćima na FSC :D

Zaređam desetak pa bum pauza od 50 izdanja hahah
Moraću i ja da krenem tako da računam, evo kad budem pri laptopu biće lakše da istražim. 😂 u glavi mi stoji dva bežanja, a možda je ipak bilo više.

. Prekrsices pravila ,procitaj tacku 4 "Izvodjac/jezik ne može da bude iz bilo koje Ex-Yu države". 😂
Meni je kada je ona u pitanju blokada odmah u tački 1, zato sam se i "žalio" na uslove FSC-a! 😂

Samo da napomenem da tokom radne nedelje radim medju 4 i 12 popodne tako da cu slabije biti prisutan za ovo vreme, a i uglavnom cu biti na mobu, cak i da jesam online. Mozda danas tokom pauze budem proverio prijave (ako ih ima) posto radim od kuce, ali za ostale dane nisam siguran dali cu biti kuci, tako da nemojte biti nestrpljivi ako vam u to vreme ne vratim, a vidite me online.

Nisam ucestvovao na tom izdanju, nisam cak bio ni registrovan na forumu, ali se secam da sam pratio komentare za Rennatu jer obozavam pesmu. Jezivo sto je ispala...

Naš ambasador u obliku ljudske jedinke na FSC-u biti će službeno predstavljen pri komentiranju pjesama ovog fsca

Pa gde nam hajp? Sada kada šaljemo bez mnogo mozganja valjda treba da smo jači nego ikad!

To sam rekao jer si bio drugi prosli put xd
Otkrio Kendjija, sjećam se

Mislio sam da jedan izvođač nije bio nikada pa sam se ponadao da njega šaljem kad ono on učestvovao 🤡

Ali našao sam jednu sa liste i ne da mi se da tražim više, neka prođe kako prođe

Terra Naomi :( Ju skroz sam zaboravio na ovo. Koji throwback.

Prijavio se. Pesma mi se mnogo sviđa, ali mislim da je pogrešan tajmnig i stvarno ne očekujem ništa. Pesma je pronađena u potrazi za neko prošlogodišnje izdanje i jedina je odgovarala ovim uslovima, a mrzelo me je da tražim i pretražujem nešto bolje xD

Znači poslao si tešku ludnicu koju volimo samo zeleni i ja. 😍

Dobro, ne baš tako. Nije mi dovoljno samo dvoje ljudi za prolaz, nažalost😂

Šunjate se po kafićima, pevate tešku ludnicu na plejbek...

forumska nejač: "Ovo izdanje izlazim iz zone komfora, šaljem nešto što je baš alternativno i nadam se da će neko prepoznati potencijal. Valjda neću imati 0 poena xDDD"

isto forumska nejač nakon priredbe pesama:
popular.png

Last edited:
Čekamo Nikov utisak o pristiglim prijavama, volimo kad organizator pohvali kako sve pesme kidaju i kako ne zna kako će glasati. 😍

Back