248. FSC - 5 x Ne Može (Taylor's Version)

FSC charts.jpg

Slušajte vaše omiljene FSC hitove na najvećoj streaming platformi - YouTube/u.

50 pesama koje su dobile najveće poverenje fanova na jednom mestu, jedna do druge.

Podsetite se nekih novih hitova koje smo otkrili u ovoj godini i uživajte!

Youtube_logo.png

EDIT: Nadam se da je OK da ovo bude i ovde

Niko, interesanta tema, verovatno bih našao nešto na listi... Sad i ja imam listu, a ne kao nekad.... :) ali napisao sam već u mojoj temi, da sutra ili prekosutra idem na more, ako se zakačim na net tamo ulaziću samo da glasam za Šampionat, tebi puno sreće u organizaciji, i svim učesnicima takođe. ;)

Zanimljiva tema Niko. Poslao sam prijavu vidjet ćemo da li sam dobro razumio sve.

Šefica delegacije je vješto i pažljivo birala. U slučaju odbijenice ostaje nam privatna apoteka.

Pregledao sam sad sve sto je stiglo, na 19 smo prijava, cak imamo i 2 pesme sa istim nazivom.

@Bebi pola sam do sad cuo mada naravno da su pesme odlicne kad je moje izdanje hehe Ima sve i svasta

Kakvu sam pesmetinu poslao uhh jedva čekam prezentaciju pesama.
Pretends To Be Shocked Fake Shock GIF by AIDES

Moja pesma sr**e 😂 Poslao kolko da učestvujem
Imao sam jednu pesmu koja bi sugurno pobedila, ali ima 6M i onda sam se smorio i reko, ajde daj sta das 😂

Ja ne znam šta da očekujem, jedino što bi bilo lepo je da prođem u finale da skinem kletvu koju mi je bacio Androga kada sam mu dao 10 poena u polufinalu na Stoletovom izdanju

Back