250. FSC - It's a party time

Dobro, druga naravno! :cautious:

Ivana, ne očekujemo naravno od tebe da budeš Boxy! :D
Svaka ti čast i hvala na svemu što si do sada uradila na ovom jubileju i što ćeš tek uraditi tokom finalne prezentacije. 👏

Ja sam od 17 kandidata za poene nakon Slušanja, sinoć skinuo na 15, a sada sam već došao na 12! Šta da radim kad sam izdivljao sa polufinalnim glasovima i poslao svakoga koga sam hteo u finale. :LOL: Malo sam pomešao Anu i Daru, ali super je i ovako.

Trebim polako ovo izuzetno snažno finale, a sigurno je da će drugo polufinale imati prednost jer su pesme tamo bile nešto jače.

Poslala finalne glasove, neka pobijedi moja dvanaestica! :love:

Pratila sam i predstavljanje rezultata u polufinalima, ali sam multitaskala (kako užasna riječ 😅) pa nisam stizala komentirati.
Bryska mi je obilježila ljeto pa sam htjela vidjeti kako će ovdje proći; za dlaku finale, baš me zanima jesam li samu sebe izbacila. :D

Od ostalih pjesama, iz 1. polufinala ispalo je pola pjesama kojima bih dala bodove da sam se tamo našla, dok mi je 2. polufinale bolje prošlo.

1. pf
7: Steelheart - She's gone (Tinte)
6: Kelly Clarkson - Breakaway (Lignjoslav)
5: Iniko - Jericho (Niko)
4: Etham - I won't (Djole89)
3: Brio Sonores - Copacul (MilanB)

2. pf
7: Grše - Mama mia (zeleni)
2: Jessyca Shy - Del taves (Micky)
1: Rkomi, Elodie - La Coda Del Diavolo (kvazimodo)

Ja sam glasao.. 🙈🥺
Znam, neki će reći užas i pljuvaće me možda, ali šta da se radi..
Ne mogu, prvo mi je glupo zarad Ivane, drugo toliko mi je lepa edicija i samo finale, da mi je tako žao.. I na slušanju finala je bilo mnogo fino, šta da radim...
Kad sam video da je mojih 12, 10, 8, 7 iz pf prošlo u finale, toliko mi je krivo i žao da ne nagradim te ljude, to mi se nikad nije desilo da prođu tako, a u finalu će mi biti iste te pesme 12, 10, 8, 7, i to mi se nikad nije desilo.. 😱 Ostatak sam jedva rangirao..

@Mrm

Big Brother Wow GIF

Ja pisao Mrmu na slušanju da glasa, da ne odustaje, sad kad mi je 0 zalijepio pa se pokajem što sam dobra duša

• Sad
Reactions: Mrm
Pomolimo se svi od reda!

giphy.gif
Bez christian coffee ništa...posle možemo da porazmislimo... 😌

Ajmo, služi se kršćanska kava za sve učesnike "250. FSC - It's a party time":

757z468_Kafa-,-posluzenje-foto-AFP.jpg

:love: 🤭

Last edited:
Back