250. FSC - It's a party time

32 boda su moguća onda

200.gif

62 boda imaju POSLEDNJA DVA TAKMIČARA??

Znači pobjednik će ili prešišati rekord ili će biti gusto baš svuda na tabeli

Trenutno stoji na 154 i dalje, a ostalo je još 8 glasača. Mislim da nema šanse da prešiša 238 poena Due Lipe, bukvalno bi morala skoro sve 12 da dobije. Ali moguće je da će ići 200+ poena..

Trenutno stoji na 154 i dalje, a ostalo je još 8 glasača. Mislim da nema šanse da prešiša 238 poena Due Lipe, bukvalno bi morala skoro sve 12 da dobije. Ali moguće je da će ići 200+ poena..
Ho visto lei che bacia lui
Che bacia lei, che bacia me
Mon amour, amour, ma chi baci tu? :unsure:

Možda jeste, a možda i nije. Videćete sutra. :P
Mada nisi dotičnoj morao da crtaš metu..

EDIT:
Majsta me prestiže.

Ma sve je OK. Ali ono, u momentu gledam i ne mogu uopšte da pronađem u gornjem redu forumaša koga sam tražila. o_O :ROFLMAO:

Evo moja AMI sa 223 FSC - "Dulce simfonie" da vas zabavi malo sa novim singlom "Nostalgie" i pomogne našoj Ivani da se dogura srećno i glatko do rezultata! ❤️🙌

Glasao. I ja sam imao par pesama koje su ostale bez poena jer je finale stvarno jako.. Međutim, kod mene su malo bolje prošle pesme iz suprotnog pf-a...

• Like
Reactions: Mrm
Zatvaramo linije za večeras, možda eventualno navratim još jednom, ali nisam sigurna.
Sedam forumaša je ostalo da glasa, a tačan termin za prezentaciju rezultata ću objaviti sutra kada se ulogujem.

Back