250. FSC - It's a party time

Nigde ne žurimo.
Samo sam prokomentarisala.

EDIT: Choda bi trebalo da popravi grešku u glasovima (možda će pre ovako videti, pa da napišem).

Devetoro vas još ostalo da glasa. Vodi jedan od pobednika polufinala i dalje, trenutno ima 154 poena, drugi pobednik je na 4. mestu. Poslednjeplasirana ima skoro sto poena manje od 1. mesta i ujedno je jedina trenutno koja ima manje od 60 poena. Šest pesama je probilo granicu od 100 poena, a mogu reći da sam trenutno iznenađena koliko jedna pesma rastura sa poenima, a jedva je prošla u finale. :D

a mogu reći da sam trenutno iznenađena koliko jedna pesma rastura sa poenima, a jedva je prošla u finale. :D

u83stti0pfp51.gif

Nadam se da večeras mirno spava.. 😆
Šalim se, moji glasovi stižu do ponoći... 👍😁

• Haha
Reactions: Mrm
Videću, zavisi da li će se čekati sa glasanjem za sutra, ali mislim da nema toliko potrebe da budu rezultati pre 1 ili 2 popodne. :)

Pa okvirno sam očekivao predveče. Ja ću biti na svadbi, na koju mi se uopšte ne ide pa je pitanje hoću li propratiti live.

Ja sam onda pogrešno razumela, mislila sam da hoćeš rezultate prepodne.:D Pa može i poslepodne, što se mene tiče.
Ja rekoh, da vam nadoknadim što ste za polufinale morali da čekate do večeri (nisam mogla drugačije), ali kako želite.

Znači, ljudi, šta sam ja sanjao danas... 😂

Kad sam se vratio iz šetnje oko 15-16 udarilo me sunce jer je bilo prejako (ovo se često dešava jer ne nosim kačket, a gotovo da sam ćelav) i kad se to desi ja legnem da spavam i komiram se. Ali pre toga sam čitao nešto ovu temu i maltene zaspao čitajući.

Sanjam ja kako je izbio skandal nakon onoga što smo rekli da Iljira peva Melody i onaj Majstin stih We'll be dancing in Tirana. Pobunio se tu Anhel i kao odustaje od FSC-a jer smo mu stavili metu na čelo predstavniku, ali su se pobunili i još neki forumaši koji su tražili da se uvede zabrana komentarisanja pesama pojedinačno, već samo grupno među komentarima svih ostalih pesama.

Kad sam se probudio toliko je delovalo realistično ovo što sam sanjao da sam odmah ušao na forum da vidim da li se to desilo ili je samo bio fever dream.

U polufinalu su mi ispali 12,10,8,4 i 2 poena.
Finale mi je dosta slabasno sve u svemu.
Nemam ideju ko bi mogao da pobedi osim mozda jedne pesme koja mi se ne svidja i na 18.mestu mi je.

• Wow
Reactions: Mrm
Znači, ljudi, šta sam ja sanjao danas... 😂

Kad sam se vratio iz šetnje oko 15-16 udarilo me sunce jer je bilo prejako (ovo se često dešava jer ne nosim kačket, a gotovo da sam ćelav) i kad se to desi ja legnem da spavam i komiram se. Ali pre toga sam čitao nešto ovu temu i maltene zaspao čitajući.

Sanjam ja kako je izbio skandal nakon onoga što smo rekli da Iljira peva Melody i onaj Majstin stih We'll be dancing in Tirana. Pobunio se tu Anhel i kao odustaje od FSC-a jer smo mu stavili metu na čelo predstavniku, ali su se pobunili i još neki forumaši koji su tražili da se uvede zabrana komentarisanja pesama pojedinačno, već samo grupno među komentarima svih ostalih pesama.

Kad sam se probudio toliko je delovalo realistično ovo što sam sanjao da sam odmah ušao na forum da vidim da li se to desilo ili je samo bio fever dream.
Pa dobro, može da bude 😉😆

Slogan za Slušajmo: #MetaNaČelo

Što se rezultata tiče, meni je bolje tako oko 1-2 (ili ranije) jer sam popodne i naveče zauzet.

Ali svakako ću biti tipa 32. tako da je svejedno ali eto

Ja, koliko znam ti si u finalu, tako da 32. ne možeš da budeš, sve i da hoćeš. :p

Back