251. FSC - Sve boje sveta

U vezi Filipina, ja sam vec slala izvodjaca odatle, kod Petra na jFSC - syd hartha - lipad

Inace, meni je ovo jubilarno 250-o izdanje. :)

Fine sam boje dobila, ali pesmu jos nisam poslala, ne znam sta cu.

Etice, ti si ko Njemačka na ESCu - samo jedan izostanak i to skroz slučajno (oni zbog one kvalifikacijske runde koju pukom nesrecom nisu prosli, a ti jer nisi na vrijeme vidjela da je uspostavljen novi forum) 😃

DM program vjernosti 🤳
Bilo bi kul da ko u trgovinama i ovdje imamo kartice i skupljamo bodove, tipa za svako sudjelovanje i plasman u prvih deset, 10 bodova koje možemo iskoristiti i startati s njima na sljedećem FSC-u.
Bože, obolija sam...

Ma, sve ću da ih okačim sutra na priredbi :love:
Vidi se Ruškin uticaj, baš imaš oko za detalje Bebi :ROFLMAO:

@Boxy bome ja ne čekam ni tih 30 stepeni nakon ovog sivila ne mogu napade manije i depresije u istoj nedelji, nema smisla. 😂

Više ne deluje ni @MajaNikolicOfficial YT kanal? :( To je meni bila prva linija odbrane. Mada znam da kod tebe ona može da izazove i kontraefekat.

Više ne deluje ni @MajaNikolicOfficial YT kanal? :( To je meni bila prva linija odbrane. Mada znam da kod tebe ona može da izazove i kontraefekat.
Da kod nje je znam jel volim što je tako razlupana ili bolje da se sklonim ima urokljive oči. 😂

Back