251. FSC - Sve boje sveta

Pa jest, ali ne sjećam se da je bio skoro. Nekako više imam osjećaj da je Jessie Ware češće učesnica nego on
Ja ga se poslednji put sećam na mom FSC-u 217-o izdanje. Nekoliko izdanja sam propustio početkom ove godine, jedino ako je tad bio. Ali jeste puno puta bio. Kad krenu ona ograničenja - ne može više od 5, 10... nikako da se namesti da se on pošalje ponovo. :(

251marrakash.webp

Marracash je italijanski reper i tekstopisac poznat po saradnji sa mnogobrojnim izvođačima.
Posredstvom sopstvene izdavačke kuće pomaže mladim reperima koji traže proboj na italijanskoj muzičkoj sceni.

Ja ga se poslednji put sećam na mom FSC-u 217-o izdanje. Nekoliko izdanja sam propustio početkom ove godine, jedino ako je tad bio.
Ja slao 😄
Ok sad vidim da je učestvovao 10+ puta, uopšte se ne sjećam svih, ali kad skontam, samo ja sam ga 3x slao

Kendži 10+ puta na FSC?

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Zabrana učešća.

251mymp.webp

Nemački (i pomalo rumunski) trojac Marteria, Yasha i Miss Platinum zajedno izvode pesmu Lila Wolken.
Marteria i Yasha su poznata imena nemačke rep i hip hop scene, dok Miss Platinum pored hip hopa pliva i u pop i R&B vodama.

Back