251. FSC - Sve boje sveta

@Petar , Ne, samo je bila podrška valjda, dolazila je na Roditeljski sastanak :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: - taj istorijski trenutak obelodanjivanja Miksine trudnoće je i dalje dostupan na internetu... 🙏

Dragi forumaši,

Sutra zatvaramo 251. FSC izdanje proglašenjem pobedničke pesme, a pre toga jednom srećnom dobitniku dodelićemo glavnu nagradu izdanja - Panasonic TV, čija je reklama prijavljena kao predlog u prvim minutima nakon početka prijava.

U pitanju je poklon koji dodeljuje Gigatron u saradnji sa FSC dobrotvorom @Endrega!

S obzirom na to da je Endrega imao androgirani plan da nagradu dodeli sebi, odluku o pobedniku doneo je organizator.

Ovom prilikom vas obaveštavam da je srećni dobitnik @Tinte! Čestitamo!

Njegovu pesmu poenima je nagradio i sponzor izdanja, a sopstvene razloge za ovakvu odluku ne moram posebno da obrazlažem. #Dodói

Hvala organizatoru i sponzoru. :love: Nas 7. vezani neprolazak cemo lakse preboleti uz ovaj sjajni TV. Finale necemo gledati u direktnom prenosu, nego cemo vratiti u nazad, veceras nakon posla.
Ova pesma jeste posvecena organizatoru, ali ne bi bila tu gde jeste da se nasoj delegaciji nije dopala. Imali smo u planu drugu pesmu od iste pevacice (Liriany), vec bila spremna da se posalje, ali smo naleteli na ovu i ostalo je istorija. Inace, dodoi u bukvalnom prevodu znaci "Bum-bum".
Za promenu, lepo je negde biti primetan. ☺️:ROFLMAO:

E, da. (Sad ne mogu editovati)
Veceras navijam da pobedi Ricki-Lee. Po meni skoro pa jedina prava takmicarska pesma.
Nadam se da ce Polina da se nekako uvuce u TOP 10. Valmar da dograbi TOP 5.
Mentissa je pokidala vokalno u finalu i zasluzuje da bude TOP 5.
Licno mi je blago razocarenje Camilo (koji je od mene dobio ocenu 10) koji se nije pojavio u finalu. Za sada bez nekog obrazlozenja zbog cega. Ako mu je "pukao" glas ...:unsure:

Licno mi je blago razocarenje Camilo (koji je od mene dobio ocenu 10) koji se nije pojavio u finalu. Za sada bez nekog obrazlozenja zbog cega. Ako mu je "pukao" glas ...:unsure:
Camilo je u finalu, a bend Camilo Séptimo nije.

Glasao sam nekako. U finalu mi se izdvojilo 10 pesama za poene. Jedna pesma mi je malo odskočila i dobila je 12, a ostale su sve realno za poene, ali je između njih bilo tesno za 2, 3, 4, a nikako za 7, 8 ili 10 bodova, tako da mi je finale slabašno.
Dve pesme koje su od mene dobile loš komentar ovde na temi su dobile poene u finalu, ali ne zbog poklanjanja, već su mi se naknadno dopale (malo sam se zarazio njima). 🙂

Nekadašnja delegacija Vrnjačke Banje od bivšeg forumaša Mithrandira u gostima kod Jeremićke.
Gde je taj čovek?
1cbcb0a8-484e-4117-980e-313500553a0e.webp

Back