251. FSC - Sve boje sveta

Što vii sjedite na ušima što bi se reklo

Elem, izvinjavam se za off topic, ali lomim se između par, tako da možda rizikujem baš sa izborom na kraju ali tu je i čar nekad

Za naš 71. nastup bilo je dosta prijava. A od njih 36 napravili smo nacionalni izbor. 4 polufinala po 9 pjesama iz kojih je prošlo po 4 pjesme. Pobjednicka pjesma imala.je 375 bodova, 13 više nego drugoplasirana, 102 više od trece plasirane

Poslat predlog. Zadovoljan sam izborom, interesantna je pesma.
Boje su mogle da budu bolje, otprilike da su se mogle napraviti zastave 4 ozbiljne države, od koje su mi dve oduvek onako meh, a od ostale dve sam napravio izbor.
Srećno svima :cool:

Danas su stigle dve nove prijave i trenutno smo na 24, bez moje.

Mrm neće učestvovati i njegova prijava je obrisana. Ipak, neću otkrivati pesmu koju je poslao, u slučaju da je neko izabere kao predlog za naredna izdanja (možda i on, ukoliko bude u prilici).

Malo zanimljivosti za sve koji to NISU tražili 😅

15/5/9/6

Brojevi se u izmenjenom redosledu odnose na: debitante, različite jezike na kojima ste prijavljivali pesme, izvođače koji su imali veze sa Evrovizijom i na broj zemalja čije ste zastave izabrali.

download77.webp

15 - prijavljene drzavno pravne tvorevine
9 - eurovizijski izvođači
6 - jezici
5 - debitanti

9 - eurovizijski izvođači
6 - jezici
5 - debitanti
izvorinka-milo%C5%A1evi%C4%87-smile.gif

Netačan odgovor dali ste Vi!

Ja bih zamenio jezike/debitante i evrovizijske izvodjace. Bar se nadam da je tako.

9 - jezici
6 - debitanti
5 - eurovizijski izvođači

9 - debitanti
6 - jezici

Bojim se da ce nam uskoro evrovizijski izvodjaci iskakati iz frizidera.

Panasonic TV je, uz Excel peharčić, glavna nagrada na ovom izdanju, a dodeljuje ga Gigatron u saradnji sa forumašem dobrotvorom koji je ovaj darežljivi poklon samostalno finansirao. 🙏

9 - debitanti
6 - jezici

Bojim se da ce nam uskoro evrovizijski izvodjaci iskakati iz frizidera.
Slažem se sa rasporedom, a što se tiče evrovizijskih izvođača, pa ti si im na prethodnom ESC-u dao 10 i 12 poena u finalu!
Što se mene tiče, ako ESC izvođači blistaju sa pesmama, kao što su mahom na prethodnom FSC-u, veoma su dobrodošli. (y)

Back