251. FSC - Sve boje sveta

Btw, pitanje koje dobijam, a tiče se džokera: ukoliko zatražite peti broj, tada morate slati debitanta, nebitno da li tu džoker boju koristite, ili vam naknadno padne na pamet neko iz originalne kombinacije. Zato nemojte žuriti.

Prijave su u 12 popodne ili sad u 12?
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Zaključujem prvi dan sa 28 podeljenih zadataka, a savetujem da ne žurite i da dobro proverite sve opcije. Mnogi su u komentarima nakon dobijanja miksa totalno iskulirali velike evropske zemlje koje im dolaze u obzir. 😅

Još par napomena:

Ukoliko želite da prijavite pesmu na dva ili više jezika, gledajte da su oba/svi u zvaničnoj upotrebi u državi koju ste odabrali. Na primer: francuski+holandski+ nemački za Belgiju, ruski+beloruski za Belorusiju, hindu+engleski za Indiju (Indija inače nema zvaničan jezik). Jasno je da možete poslati i pesmu na samo jednom od jezika iz Belgije, Belorusije, Indije.

Duet mora biti na jednom jeziku, ili na jezicima u okviru jedne zemlje i makar jedan od izvođača mora biti iz zemlje čiju zastavu ste odabrali.

Kako bismo izbegli potencijalne probleme, ili nedoumice, tragajte samo za zastavama država članica UN-a.

Last edited:
Ja neću žuriti definitivno. Imam dosta opcija, ali se pitam da li da pošaljem ono što najviše volim ili ono što ima najviše šansi da vam se dopadne lol

Moraću da zamolim @MilanB da mi dodeli džokera, u igri su 5, 6 ili 7. 😅

Inače, do sada su samo tri forumaša zatražili bonus boju. Imamo i dvojicu sa identičnom kombinacijom, iako nekoliko vas ima iste brojeve u miksu.

Moraću da zamolim @MilanB da mi dodeli džokera, u igri su 5, 6 ili 7. 😅

Inače, do sada su samo tri forumaša zatražili bonus boju. Imamo i dvojicu sa identičnom kombinacijom, iako nekoliko vas ima iste brojeve u miksu.
Ajde neka peti broj za tebe bude 7.

Dodo, još jedna odlična tema!
Stigao mi je sinoć miks boja, odmah mi je jedna država pala na pamet i sjetila sam se pjesme koju volim pa ću u podne pokušati s njom. Ako ne prođe, tek onda me čeka istraživanje. Pripremila sam i Leksikon država svijeta da lakše uočim zastave koje mi odgovaraju. :D

Svaka čast ljudima na bojama, moje su šizofrene! 😂

Ti moraš neku avangardnu kombinaciju da smisliš, ne prihvatamo druge opcije 😄

Back