251. FSC - Sve boje sveta

I ja sam srećan zbog finala, ali osećam opet neki random dvocifren plasman.

Pitanje za ljude koji bi doŔli sutra na SluŔamo: 18, 19 ili 20h?

sNtByM.gif

Ja sam nekako uspeo da vežem 5. finale zaredom 😳 Hvala svima koji su glasali u mom pf! Nisam očekivao prolazak jer su komentari uglavnom bili loÅ”i, ali opet nisam ni iznenađen jer sam smatrao da sam poslao konkurentnu pesmu i da će je nagraditi oni koji nisu komentarisali šŸ˜‡

Žao mi je zbog @dodo. Uvek je bedak kad organizator ne bude nagrađen mestom u finalu šŸ˜” Takođe mi je žao @Stormy, @Tinte i @whisky.

Jonatan Zelter samo 17 poena? Neshvatljivo.

Meni iskreno ova pesma bolja od one prve koju sam slala, ali i mislila sam da će forumaÅ”ima da bude neupečatljiva. Zato i kažem da mi je ovaj put bilo manje-viÅ”e za prolaz. Žalije mi je zbog Wincenta (dracarys ti beÅ”e Argirosa kod mene posla i žalila sam Å”to nisam mogla 12 dati, evo ti sad 12, mada nije puno vredelo) i dueta iz Angole, retko mi se potrefe pesme na portugalskom da mi se svide, a da nisam ja birala, ovo je eto jedan od takvih primera.

Čestitke od srca, tebi pogotovo. ā¤ļø Nadam se da te je proÅ”la ogorčenost jer očito nisam bio dovoljno kolegijalan prema tebi i tvom predlogu.
Djole, darling, ja nikad nisam ogorčena, da me znaŔ ne bi ti pala na pamet ta misao.
Pri ocenjivanju sam uvek blaga, svaka pesma, njen autor i forumaŔ koji ju je izabrao zaslužuju poŔtovanje.
Hvala za čestitke.

Utiske ću podeliti kasnije. :)

Glasove sam poslao Stoletu.

Bilo bi dobro da ne glasate baÅ” u prvim minutima, ali ukoliko se odlučite na to, računajte da će potvrde malo kasniti.

Mala.. providno je.. :sneaky:
Å ta je providno, šŸ˜‡ moj? Prosvetli me. šŸ¤”
Da sam pala na Djoletov Å”arm ili da si ljubomoriÅ”ka? šŸ˜šŸ˜‚
Šalim se, nema mesta za zbilju, zabava je na delu. 🤩🤩🤩

Last edited:
Back