254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Nemamo svi tu privilegiju da budemo perači ulica Petarstana jpg

• Haha
Reactions: Mrm
Perač ulice u Petarstanu je pošten čovek koji gleda svoja posla. Sve preporuke.

Pa kad nema šta drugo gledat normalno da će gledat svoja posla lmao

• Haha
Reactions: Mrm
Puca me adrenalin od poslednjeg fsca u godini.

Ajde zeleni pazi da ti od te radijacije ne izraste slučajno treća ruka, jer ni sa te dve koje imaš se nisi nešto proslavio.

Vidim da je atmosfera uzavrela pa sam odlučio da vas ne držim više u neizvesnosti!

PREMIJERNE FOTOGRAFIJE ARENE LIBERTANIJE U KOJOJ ĆE VEČERAS NASTUPATI DRAGI TAKMIČARI.

Bogati pejzaž pored svečane arene čine fontana, i park u kojem već uveliko raste tenzija zbog večerašnjih nastupa.

_93255be0-32cd-4c92-8899-31880a60bbc4.jpg

Produkcija Libertanije ništa ne prepušta slučaju te se za sam prostor pobrinula ozbiljna scenska produkcija. Sjaj, jednostavne boje i toplina je ono ka čemu težimo. Scena je tu... i puna arena!

_f26929ca-cf64-47ce-9b99-a6b2e1aad01e.jpg

Za sam revijalni deo, pre samih nastupa, pobrinuće se balerine koje će svojim plesom osvojiti publiku!

_29f221a0-2aa0-4b1d-9800-76c256d56401.jpg

Slušamo se uskoro.. Sat otkucava.. ⌛

Zeleni nemaju ruke. Nemojte reći da znate ili vidite, jer onaj koji gleda očima je slijep.

Oprezno Filhy, blizu ste nam na mapi
Jao, da, ta mapa, nisam je prokomentarisao, a stvarno mi je otkrovenje ove teme! Stole, mnogo si to lepo uradio (ne bih ni sumnjao da je moglo biti drugačije)!
Puno je simbolike u oblicima, granicama... Sviđa mi se boja moje teritorije, odlični su mi susedi, sviđa mi se što je skoro u obliku srca, a bogami i veličina je impozantna u odnosu na FSC uspeh, s obzirom na to koliku teritoriju ima Leo i još neki od vas koji dominiraju u ovoj igri.
I kontinent je na lepom, centralnom položaju, delimično sam zakačen za cinquea. (y) Lepo je i što je blizu kontinent "FSC klana" (Poky, ipak nedostaješ)!
Jedino me plaši ova duguljasta, zmijska teritorija Endrege koja kao da hoće da se praćne u našem pravcu i da napadne! :eek: Ovi crni koji proizvode Rolekse su bezopasni, blefiraju sa svojim pretnjama. :p Njemu su prioritet novac i uvećanje zlata i bogatstva, neće taj odvajati sredstva za ratovanja, miroljubive je prirode! :LOL:

PS: Zaboravih da mi je pravi hit oblik teritorije Bebi! :LOL:

PS: Zaboravih da mi je pravi hit oblik teritorije Bebi! :LOL:

Deluje mi kao da nam morska povezanost između država ujedno i isti klimatski pojas. :LOL:
A oblik države povoljan u položaju u kom se nalazi. 😂

Back