Mrda mrda.Jel ste umorili Rušku?
Jel pretekla?![]()
Obožavali bi da se priključiš!Da totalna konfuzija. Na telefonu sam nemam naocare a i nikad nisam ucestvovala.

Super što smo saznali kome uskoro objavljujemo rat!Dragi forumski svete, imam zadovoljstvo da vam predstavim drevno kraljevstvo po imenuDestrion se sastoji od dve nacije. Destrijanaca i Melodarumca. Kralj Aleksandar Destrijan i Kraljica Izabela Harmonija su ujedinili dve nacije pod jednu državu. Ovako izgleda grb dveju nacija. Simboli kopna i vode prikazuju balans i mir koji ova država želi da postigne među svojim stanovnicima!
Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona
Ovo su naši dragi i cenjeni Kralj Aleksandar Destrijon i Kraljica Izabela Harmonija!
Kralj Aleksandar je neverovatan taktičar a kraljica Izabela je poznata po svom neverovatnom muzičkom ukusu! I oni su se još u svojoj mladosti izborili za mir između Destrijanaca i Melodaramuca. Taj mir danas nazivamo The Great Harmonic Accord ili ti Veliki Harmonični Sporazum!
Nakon ovog sporazuma naša monarhija je organizovala i prvo muzičko takmičenje ujedinjeng kraljevstva Destriona - The Destriom song contest.
View attachment 13061
Zbog ovakvih reformatora mi danas imamo stabilnu i muzički potkovanu naciju.
Svi su dobrodošli u Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona i nikome vrata neće biti zatvorena! Imamo odlične odnose sa našim komšijama iz Bebilenda i uvek smo otvoreni za sklapanje novih prijateljstva!
U našem kraljevstvu muzika je ta koja spaja nacije, tako da dobrodošli ste kao gosti, samo vas molimo da nam ne poremetite mir!
Bome, dosta povlačenja imamo.Debitanti: Dežurni posmatrač, Pipi.
Povukli se: Dodo, Milos S, Boxy, Shum, Lignjoslav, Labi.
Povratnici: MilanB, EvilSmile.