254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Pa dobro, malo da me odmeniš. Nije to toliko loše kao što pričaju 🤣

Nina Hagen došla na ceremoniju otvaranja Forum Song Contesta u Libertaniji. Kraljevina Bebilendia (narodski Bebilend) biće ponosna na njen posljednji projekat u godini, da snažno zaključimo ovu lepu priču pre odlaska na Christmas Spirit Holiday.

_360bd84f-8b67-4392-86da-cf0f37575276.jpg

Jel ste umorili Rušku? 😌
Jel pretekla? 😌

Dragi forumski svete, imam zadovoljstvo da vam predstavim drevno kraljevstvo po imenu
Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona

Destrion se sastoji od dve nacije. Destrijanaca i Melodarumca. Kralj Aleksandar Destrijan i Kraljica Izabela Harmonija su ujedinili dve nacije pod jednu državu. Ovako izgleda grb dveju nacija. Simboli kopna i vode prikazuju balans i mir koji ova država želi da postigne među svojim stanovnicima!

385537978_362588086462345_1435591605563392617_n.jpg
Ovo su naši dragi i cenjeni Kralj Aleksandar Destrijon i Kraljica Izabela Harmonija!

387483130_1127899571524253_3335617729307441277_n.webp
Kralj Aleksandar je neverovatan taktičar a kraljica Izabela je poznata po svom neverovatnom muzičkom ukusu! I oni su se još u svojoj mladosti izborili za mir između Destrijanaca i Melodaramuca. Taj mir danas nazivamo The Great Harmonic Accord ili ti Veliki Harmonični Sporazum!

387455740_2733641710134714_4634149841216779597_n.webp

Nakon ovog sporazuma naša monarhija je organizovala i prvo muzičko takmičenje ujedinjeng kraljevstva Destriona - The Destriom song contest.

370254885_247813371456237_3630028612658770846_n.webp

Zbog ovakvih reformatora mi danas imamo stabilnu i muzički potkovanu naciju.
Svi su dobrodošli u Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona i nikome vrata neće biti zatvorena! Imamo odlične odnose sa našim komšijama iz Bebilenda i uvek smo otvoreni za sklapanje novih prijateljstva!

U našem kraljevstvu muzika je ta koja spaja nacije, tako da dobrodošli ste kao gosti, samo vas molimo da nam ne poremetite mir!

U jbt, kao bajka iz Milenine mladosti! 😌💖 Na asfaltu Destriona... 🙌😌

Last edited:
Dragi forumski svete, imam zadovoljstvo da vam predstavim drevno kraljevstvo po imenu
Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona

Destrion se sastoji od dve nacije. Destrijanaca i Melodarumca. Kralj Aleksandar Destrijan i Kraljica Izabela Harmonija su ujedinili dve nacije pod jednu državu. Ovako izgleda grb dveju nacija. Simboli kopna i vode prikazuju balans i mir koji ova država želi da postigne među svojim stanovnicima!

Ovo su naši dragi i cenjeni Kralj Aleksandar Destrijon i Kraljica Izabela Harmonija!

Kralj Aleksandar je neverovatan taktičar a kraljica Izabela je poznata po svom neverovatnom muzičkom ukusu! I oni su se još u svojoj mladosti izborili za mir između Destrijanaca i Melodaramuca. Taj mir danas nazivamo The Great Harmonic Accord ili ti Veliki Harmonični Sporazum!

Nakon ovog sporazuma naša monarhija je organizovala i prvo muzičko takmičenje ujedinjeng kraljevstva Destriona - The Destriom song contest.

View attachment 13061

Zbog ovakvih reformatora mi danas imamo stabilnu i muzički potkovanu naciju.
Svi su dobrodošli u Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona i nikome vrata neće biti zatvorena! Imamo odlične odnose sa našim komšijama iz Bebilenda i uvek smo otvoreni za sklapanje novih prijateljstva!

U našem kraljevstvu muzika je ta koja spaja nacije, tako da dobrodošli ste kao gosti, samo vas molimo da nam ne poremetite mir!

Super što smo saznali kome uskoro objavljujemo rat! 😍

Mrda mrda.

Nego @Pipi pišeš Ivani po profilu da svi vidimo da je pitaš za FSC? :LOL:

Ja još čitam ovde šta se piše i rekoh, hajde da se ulogujem da me organizator i ona ne čekaju i samim tim joj ostavimo više vremena za potragu, kad ono, nemam poruku, ali vidim obaveštenje. :LOL: I onda pročitam o čemu se radi. :D Dobrodošlica i javno @Pipi , želim ti puno uspeha i nadam se da ćemo se lepo družiti.:D

@Petar

Ujedinjeno Kraljevstvo Destriona ne priznaje nikakav rat. Mi smo sa vama uvek imali dobre odnose na takmičenju. Poene delimo šakom i kapom jer priznajemo vaš cenjeni muzički ukus i ako sigurno imamo drugih razlika!

Pozivamo na mir i dogovor!

PS: Sad vidim da sam na onoj zvaničnoj mapi fsc zemlje okružen vama, stefanom, đoletom anhelom i replayom To nam odgovara! Svi forumaši kojima delimo bodove!

Možda si @Destry94 mislio da smo komšije jer smo stare nacije. 😂 Ali kraljevine uvek održavaju veze među sobom, makar bile i pomorske.

Šta fali. Održavamo te pomorske odnose kako dolikuje!

Drugi troše tela naša
Niko nikog ne vara
Ne znam da li tebi ali
Meni to odgovara

😘

Back