254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Biće komentara popodne evo zvečarski obećavam!
Jel zamenjena Aspirinka? Ako ostaje Seka apelujem na pesmu Tamo gde si ti!

Subjektivni osećaj nakon drugog polufinala:

wedding-dance-halay.gif

Znači onaj jermenski etno KIDA

Imate u trećem postu linkovane pesme i Spotify plejliste bez Seke (Mora zamena) čekam forumaša. Koliko tačno mora da se čeka na zamenu i da li otvaram glasanje u 12 bez obzira na zamenu? Biće i YT plejliste uskoro.

Dragana Mirković i Danijel Ðokić, tipična pop pesma iz tog vremena 😉

A jel to po novom pravilu ako se pesma ne zameni za predviđeno vreme forumaš se isključuje iz učešća?

Pa neće ako je Liberta u prvom polufinalu, a verovatno će i stići zamena.

Ja tek sad prvi put video u pravilniku tu stavku da pesma treba da se zameni u roku od tri sata.

Ovaj FSC su nepredviđene oklnosti. Svakako do spiska je, nije bilo upisano u drugom spisku, inače bi odavno bilo zamenjeno. Otkud znam šta je bilo 2017. godine, iskreno nisam ni znao za postojanje bugarke verzije.

Pre same priredbe imam jedan kviz za vas:

1. Koliko različitih država učestvuje u Libertaniji?
2. Koliko jezika je zastupljeno?
3. Koji jezik je najviše zastupljen?
4. Koja grupa zadataka ima najmanje prijavljenih?
5. Koliko ima ESC izvođača?
Dok se ceka, da cujemo odgovore na ova pitanja. :)

@libertà
Pa i ne možeš ni da znaš za sve moguće verzije neke pesme. Ne vredi da se oslanjaš previše na taj drugi spisak sa više verzija jer on nije potpuno ažuriran, iako Ivana pokušava da ga dopunjuje.

Ja sam taj drugi spisak, uz dužno poštovanje svima, napravila svojom dobrom voljom i da možda malkice olakšam potragu (a ne znači da se i ja baš svake pesme koja možda ima drugu verziju sećam i slično), što ne znači da i pošiljalac ne treba da dobro istraži pesmu koju želi da prijavi pre samog slanja. Znači, nije poenta da se oslanjate na njega samo već u radu pre prijave organizatoru (a svakako i organizator reda radi može proveriti pesmu).

Back