254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Ok, naravno. Ti si organizator i sam odlučuješ šta smatraš da je u skladu sa temom, a šta ne. Nemam problem sa tim.

Ali jeste malo bez veze da za zadatak "It's trešerana bejbiz!" ide balada. Meni balada ne može da bude treš bez obzira na žanr. No dobro, u pravilima svakako ne piše da ne sme balada.

@Ivana nema u toj pesmi folk trilera.

Dobro, brzopleto sam napisala. :)
Mada, realno slažem se da nije čist predstavnik tog žanra i to što si takođe napisao da nije naznačeno da mora da ide pesma bržeg ritma, samim tim mislim da je u redu da ostane. A sad vaše je da nagradite (ili i zakinete) adekvatno onako kako smatrate da treba.

Čekajte, postoje dva popisa pjesama? 😅

Postoje, ali na drugom je popis pesama koje su učestvovale, a imaju više verzija. Napravila sam ga pre nekog vremena, mislim i na starom forumu još, eto čisto da olakšam potragu malo ali svakako ne znači i dalje da su pobrojane baš sve pesme koje bi možda trebalo da stoje na njemu, tako da ako slučajno primetite u ovom većem ili vam možda padne na pamet, slobodni ste da se javite.

Taj spisak sa obradama i nije toliko relevantan po mom mišljenju. Što, mislite da nam se nikada nije desio propust i da je neka manje poznata pesma sa još manje poznatom obradom prošla neopaženo i učestvovala na FSC-u... Ne možemo svaku obradu i verziju znati, a malo mi je bezveze da se u tom slučaju neko tako "izvuče" i ne zameni pesmu...

Na drugoj platformi (Watch2Gether), biće postavljen link nekih sat vremena pre početka.

Slobodno svako neka interpretira kako hoće. Moj glas samo za Libijev lik i delo. Volim, ne volim, podrzavam, ne podrzavam, sve u stranu, Libi je u prvom planu. 🤣

Tvoj posao je da rangiras pesme po tome kako ti se svidjaju, a ne da izmisljas toplu vodu. Plus libertu znas fiktivno preko foruma, znaci ne znas ga i ne mozes ni da predpostavis sta to lici na njega.

Back