254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Ja ću sebi uskratiti tu proveru kako su upisani moji glasovi pa makar i da nisu dobro, ispala je baš bezveze situacija 😔 Iako su mi bolji pobednici Maneskin nego Micy

Ne ja ne mogu da verujem šta se meni dešava.. Obrišite mi celu organizaciju da se ne blamiram. Ovo je drugi i poslednji put da sam bilo šta organizovao. Neću se više oglašavati na ovoj temi, neka moderatori isprave šta treba.

Pa možda jeste bezveze ali ne sa strane ko je pobedio, jer nije kriv taj nimalo, a Milane svaka ti čast što si ovako rekao na temi, zaista pošteno...

Ne ja ne mogu da verujem šta se meni dešava.. Obrišite mi celu organizaciju da se ne blamiram. Ovo je prvi i poslednji put da sam bilo šta organizovao. Neću se više oglašavati na ovoj temi, neka moderatori isprave šta treba.

Ma daaaaj bombonice naša, pa ovo je pet puta zanimljivije i zabavnije nego da je bilo sve regularno!

giphy.gif

ŽIVELI! :cool:

Ovde je bilo u pitanju i pravilo TOP3 iz polufinala, Milan bi se suočavao sa diskvalifikacijom u suprotnom. :)
Primetila sam i ja kao što rekoh, tako da bi svakako bilo reakcije. Jbg, bzvz je ispalo malo, ali šta da se radi.

liberta, ne treba tako da reaguješ, greške se dešavaju, bože moj..

@Mrm
Pa meni je baš glup osećaj. Nisam dao poene ni jednoj ni drugoj pesmi, ali mi je nekako bilo draže da pobedi neko ko nikada nije. Ovako se osećaj kao da sam mu ja ukrao pobedu, ali opet, ne mogu ni da se pretvaram da je sve u redu ako nije.

@Mrm
Pa meni je baš glup osećaj. Nisam dao poene ni jednoj ni drugoj pesmi, ali mi je nekako bilo draže da pobedi neko ko nikada nije. Ovako se osećaj kao da sam mu ja ukrao pobedu, ali opet, ne mogu ni da se pretvaram da je sve u redu ako nije.
ma glupsoti bre, ne vidim da treba tako da se osećaš ni 0% iskreno..sve je regularno...da na primer nisi rekao i da se prečutalo do kraja, pitanje da li bih ja ikad više uzeo učešće..vrlo, vrlo teško...

Ma smučilo mi se sve. Proglasite me za najgoru organizaciju veka. Ispraviću, ali ja nemam volje da proveravam dalje. Ako uočite pišite mi da ispravim :)

Ma smučilo mi se sve. Proglasite me za najgoru organizaciju veka. Ispraviću, ali ja nemam volje da proveravam dalje. Ako uočite pišite mi da ispravim :)
Uuuuuuuum...
damiano-reaction-damiano-david.gif

PREKINI!

pitanje da li bi uzeo učešće nakon nečega što ni ne znaš da se desilo? :unsure:
Možda sam pogrešno kazao, da je Milan ćutao, a da je moderatorka obelodanila...ti bi mi bilo jezivo..

Nema veze, zna se na sta se misli, nemojmo komplikovati...i daje stojim da cenim i volim fer odnos Milana koji je pokazao i to je to..

Liberta, razumem da se osećaš loše zbog novonastale situacije, ali nema potrebe prekorevati sebe. Organizacija je bila odlična, verujem da smo svi uživali u svakom segmentu, od interesantnih opisa, do nastupa za sve učesnike, stvarno si se potrudio da nam svima ulepšaš izdanje. I ranije su se skoro svima nama dešavale greške u organizaciji. Jbg, greške se dešavaju, ljudi smo, nismo mašine.

Last edited:
Znači ipak nisam top 10? Užas. Dobro.

Ne ja ne mogu da verujem šta se meni dešava.. Obrišite mi celu organizaciju da se ne blamiram. Ovo je drugi i poslednji put da sam bilo šta organizovao. Neću se više oglašavati na ovoj temi, neka moderatori isprave šta treba.
Ajde bre, tačno se vidi da nisi bio na mojoj organizaciji horoskopa onomad. E to su bile scene... opušteno, dešava se

Čestitke pobedniku Stoletu na najboljem mogućem izboru pesme! Gracije mile! ❤
Čestitke i ultra simpatičnoj organizaciji Medenog, bilo je vrlo šarmantno i smehotresno u momentima, treba i to znati. 😍🥳
Hvala svima na glasovima! ❤ Još nisam stigla da pogledam tabelu...
Moja raspodela glasova je išla 12, 4, 3, 2,1 za moje favorite, a 10, 8, 7, 6, 5 za favorite koje sam pripisala Libiju. Znači da bi rezultati bili opet drugačiji da sam svoje favorite stavila u 1.plan.
PF glasovi su kompletno davani iz Libijevog ugla gledanja po mojoj slobodnoj interpretaciji. 😉😘

Ili bi priznao - pukla je kučketina.

Dobra je pobednička pesma, ali ni blizu Picy.

Jadan moj whisky...

Back