Bukvalno odbijam xD
Ja moram da pribeležim kako treba, vi vodite nezvanično statistiku kako vam je volja.
Bukvalno odbijam xD
Ne ja ne mogu da verujem šta se meni dešava.. Obrišite mi celu organizaciju da se ne blamiram. Ovo je prvi i poslednji put da sam bilo šta organizovao. Neću se više oglašavati na ovoj temi, neka moderatori isprave šta treba.
ma glupsoti bre, ne vidim da treba tako da se osećaš ni 0% iskreno..sve je regularno...da na primer nisi rekao i da se prečutalo do kraja, pitanje da li bih ja ikad više uzeo učešće..vrlo, vrlo teško...@Mrm
Pa meni je baš glup osećaj. Nisam dao poene ni jednoj ni drugoj pesmi, ali mi je nekako bilo draže da pobedi neko ko nikada nije. Ovako se osećaj kao da sam mu ja ukrao pobedu, ali opet, ne mogu ni da se pretvaram da je sve u redu ako nije.
pitanje da li bi uzeo učešće nakon nečega što ni ne znaš da se desilo?pitanje da li bih ja ikad više uzeo učešće..vrlo, vrlo teško...
Uuuuuuuum...Ma smučilo mi se sve. Proglasite me za najgoru organizaciju veka. Ispraviću, ali ja nemam volje da proveravam dalje. Ako uočite pišite mi da ispravim![]()
Možda sam pogrešno kazao, da je Milan ćutao, a da je moderatorka obelodanila...ti bi mi bilo jezivo..pitanje da li bi uzeo učešće nakon nečega što ni ne znaš da se desilo?![]()
I uglavnom i ne radim. Nego sam ovo slučajno uočio dok sam gledao ko mi je dao koliko poena.Pa možda ne bi proverio lol, nije u obavezi da to radi
Ajde bre, tačno se vidi da nisi bio na mojoj organizaciji horoskopa onomad. E to su bile scene... opušteno, dešava seNe ja ne mogu da verujem šta se meni dešava.. Obrišite mi celu organizaciju da se ne blamiram. Ovo je drugi i poslednji put da sam bilo šta organizovao. Neću se više oglašavati na ovoj temi, neka moderatori isprave šta treba.