Moguće kod radijalista gde su Djole i Destry, mada vremena su se promenila neka period koji sledi odluči o tome.Kom mi bloku na kraju pripadamo imajući u vidu sva prethodna učešća?
Moguće kod radijalista gde su Djole i Destry, mada vremena su se promenila neka period koji sledi odluči o tome.Kom mi bloku na kraju pripadamo imajući u vidu sva prethodna učešća?
Tražili ste - gledajte.Na ova poslednja pisanija mogu samo da kažem skupština Srbije pronađena mrtva u gomili.![]()
Moguće kod radijalista gde su Djole i Destry, mada vremena su se promenila neka period koji sledi odluči o tome.
To se ne pitaš ti. Mora da prođe 4-5 izdanja pa ćemo videti gde da te ubacimo!Ja koji vas nisam dovoljno detaljno upoznao i dalje, pa ne znam na čijoj strani istorije treba da budem:
![]()
To su telegramisti, ali oni su tajna organizacija, ko iluminatiSigurno postoji i neka grupa pod imenom "sumnjiva lica".
4-5 izdanja kasnije: *ja izbačen sa foruma zbog neukusa*To se ne pitaš ti. Mora da prođe 4-5 izdanja pa ćemo videti gde da te ubacimo!
Pazi, ovo takmičenje je doživelo pesmu Moja baba jaše prase i niko nije bio povređen zbog toga. Laganica.4-5 izdanja kasnije: *ja izbačen sa foruma zbog neukusa*![]()
Mislio sam da zeleni sad predvodi iluminate nakon raspada katolićanstva.To su telegramisti, ali oni su tajna organizacija, ko iluminati
Androgija.Jel postoje liste za odstrel?