254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Pozvali smo plastičara od Cher da je malo zategne za slikanje.

• Haha
Reactions: Mrm
To je sve lažna slika za javnost, a tajno se koriste raznim perfidnim i lukavim tehnikama! Danas je Svetostefanska Bezbednosna Agencija (SBA) uhapsila čak 2 špijuna iz Mrmoslavije koji će biti pritvoreni do daljnjeg.
Biće vama Sanstefanski mirovni ugovor, kojim ćete izgubiti sve teritorije, i biti svedeni na pašaluk vašeg glavnog grada.. 😌

Ja koji sam bio na korak do pobede, kad ono moram da zamenim pesmu ipak: 😭
Sad Anthony Anderson GIF

A jel postoji i žensko ima Milanija?
Trump je Melanija, a ja znam jednu ženu koja se zove Milenija.. 😂 Ima li ime Milanija?

Navukli smo se malo kreiranje izmišljenog sveta, pa smo malo apdejtovali zastavu i malo ćemo objaviti ostale slike koje nisu stale prvi put u post jer može samo 8 fotografija. :D

Osvežena zastava

_0d1ede3d-dd71-4e84-a276-d64ad585ab32.jpg
Još Kamagra Festivala

_e0178852-5e49-4105-9774-56a3d12a60ff.jpg
Putevi raja

_bc969dc2-c96f-4d0d-91a8-c62aa7ad78de.jpg
Seksi vojska

_80f7e170-6c7c-4bf2-a360-2a759bf217ce.jpg_92e390e0-5a13-475d-b325-4bd011080469.jpg

Izgleda kao roda koja izvire iz knjige sa dviju šaka sa strane koje čekaju da im se nešto udeli. Ne ide sa vašom kanarinac estetikom.

Izgleda kao roda koja izvire iz knjige sa dviju šaka sa strane koje čekaju da im se nešto udeli. Ne ide sa vašom kanarinac estetikom.
Ma šta vi znate o estetici, znate samo da puštate otrove. Jel vaša država ima stanovnike, nisu se pootrovali?

Evo nam Capital Sin City. Tu je i Palace of Wisdom gde živi Bebi Dol, ona knjiga na zastavi nam je mudrost ako niste znali.

_96878598-0210-4e00-abd5-8d62a3ef33ed.webp

Naš narod nema državu, mi smo Sparklonomadi 🤷 Nije nam u planu da se igde stacioniramo, tragamo za resursima koji su nam neophodni za razvijanje androida koji čine većinski deo naroda. Najnapredniji model i naš ambasador je ranije predstavljena Dolores.
Jedan od prvih probnih modela A01V, kod kojeg se razvilo najviše programskih grešaka je trebao biti rashodovan, ali ga je neko pustio na slobodu i nalazi se u državi Srbistan. Duboko se izvinjavamo srpskom narodu na propustu.

vc.gif

@Bebi
Je li ovaj muzičar iz vašeg jata? Ili samo kopira frizuru? Pevao je i o nekim papagajima 😄

_dsc2484.jpg

Back