254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Bebi Dol i Nina Hagen uživaju u slobodarskom duhu Libertanije, te obilaze razne birtije i buvare da vide svaki kutak njihove prestonice.
Pred sam početak takmičenja valja se počastiti, probe su uveliko u toku i super nam ide sa našim predstavnikom.
Sve ide po planu, kraljica Bebi prezadovoljna rukovodstvom čeličnom punk pesnicom Nine Hagen.

_f8e62d8f-da9c-4b1c-af1e-281ddd882f40.jpg

Dok s druge strane bivša urednica programa Ruška Jakić leži u svojoj tamnici jer je osuđena za trgovinu uticajem, gde je oprala pare za predstavnike koji nam nisu ni prolazili u finale, namestila neke predstavnike i stavila pare u džep. U tamnici nema čak ni TV, ne zna već neko vreme šta se dešava na sceni i samo joj se spava.

_a0564d7a-2442-4017-b674-8ffeb30ac43b.jpg

Dragi naši, došlo je vreme da vam predstavimo i našu državicu, odnosno Mikijeva ostrva (Mickey’s Islands). 🏝️
edit: nesto se dogodilo sa fotkama, odlazemo predstavlajnje za neki drugi put 🙄😳

Last edited:
Pa kad nemate Majočku u Bebilendu, da pomogne i dočara.. 🤭😌

Maja ako kroči u Bebilend biće uhapšena i poslata da živi ostatak života na nudističkoj plaži. :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Mrm
Ne daju dušmani @whisky, odmah napadaju za spam.. Pa pominju babe, ageists najklasičniji, a ovamo sve je bajno, sve je sjano u ovoj državi, pakao moj whisky, PAKAOOO.. 😭😭😭

Ja volim fensi babe, na IG pratim stranicu Advanced Style. Želim tako da izgledam kad omatorim.

• Love
Reactions: Mrm
Ja volim fensi babe, na IG pratim stranicu Advanced Style. Želim tako da izgledam kad omatorim.
Ma nemoj, a naše Branče ti ne odgovara, nije dovoljno fancy, jel? Kuš bre.... 😌

images

Malo pre je nestalo, ne znam iz kog razloga. 🏝️

Attachments

• IMG_0246.webp
    IMG_0246.webp
    203.3 KB · Views: 10
  • IMG_0239.webp
    IMG_0239.webp
    131.7 KB · Views: 9
  • IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    140.2 KB · Views: 10
  • IMG_0237.webp
    IMG_0237.webp
    247.9 KB · Views: 10
Pre bih joj tražio Marlboro Touch tamo plavi kratki, neću žvaku hoću kusur.
:eek:Strašno, izbacite ove ELITISTE, FSC je takmičenje radosti i veselja, za LJUDE IZ NARODA! 💖✊

:eek:Strašno, izbacite ove ELITISTE, FSC je takmičenje radosti i veselja, za LJUDE IZ NARODA! 💖✊
Ali Vaša država je zapravo imanje Elite iz Šimanovaca, ne? 🤣 barem po slikama

JASMINA ANA: "BILA SAM ŽRTVA MRMOSLAVIJSKE BRUTALNOSTI. BEBI JE STARA ŠLJOKARA I PAJDOMANKA ALI DOBAR ČOVEK"

715541_bandicam-20200207-030430215-1000x0_ff.jpg

Jasmina Ana, privremena šefica delegacije Arsenata, progovorila je za naš list, nakom duge medijske ilegale i pre svega istakla da je zadovoljna uslovima u Libertaniji.

"Prijatno mi je zaista. Pohvaljujem državu domaćina, jer mi je sve za sada kao da sam na sedmom nebu. Drago mi je da sam prvi put u ovoj državi, i prvi put nakon duže vremena bitan faktor na jednom ovakvom događaju.
Nakon šefovanja SBU sa Bebi Dol i Leom Kiš, povuka sam se u medijsku ilegalu. Jako mi je teško palo stavljanje katanca na jedan takav projekat kakav je bio SSC, za koji sam dala dušu i telo, zajedno sa koleginicama.
Kada me je pozvala uprava RTV Arsenat, tresla sam se kao prut narednih dva sata, i od uzbuđenja ali i od straha, jer je ovo zaista jedna odgovorna pozicija i na meni je zaista veliki zadatak da ovakvu jednu državu zajedno sa celim timom predstavim na svetskoj pozornici."
Na pitanje novinara da li je uspela da popije kafu sa bivšom koleginicom Bebi Dol, Jasmina je izjavila: "Iskreno da vam kažem nisam. Bebi je stara šljokara i pajdomanka, i sigurno je zavučena u neku buvaru, ali ja moram reći da je ista jako dobar čovek, a to je najbitnije.
Jedva čekam da je vidim, da pijuckamo šampanjac, jer kao što znate to je moje omiljeno piće, a njoj je omiljeno sve preko 10% alkohola. Šalim se ja malo, ali vidim da se okružila novim timom i diplomatskim vezama pa se nadam da će imati vremena za staru prijateljicu."
Upitana da prokomentariše skandalozno ponašanje delegacije Mrmoslavije i sve veći broj država koje su ovoj državi uvele sankcije, Jasmina je poručila: "Nemam ja šta tu da kažem. Njima praziluk viri iz zadnjice, degutantno se ponašaju, nemaju elementarnu kulturu a njihova spoljna politika je takva da su sankcije jedini logičan odgovor velikog broja zemalja. Drago mi je da dolazim iz države koja se pridružila uvođenju sankcija Mrmoslaviji, time smo pokazali da su nam demokratske vrednosti zvezda vodilja i da će se svako kršenje ljudskih prava na međunarnodnom nivou strogo sankcionisati.
U njihovoj prestonici sam kao ratni zarobljenik bila i zatočena i tom prilikom sam bila izložena mučenju i nečovečnom postupanju - što je u suprotnosti sa normama međunarodnog humanitarnog prava. Zahvaljujući specijalnoj akciji "Sestro drži me" koju su sprovele tajne službe Arsenata ali i pomoći jedne od voditeljki ovog izdanja, Marije Kulić, uspela sam da se isčupam iz kandži ove autokratske tvorevine u kojoj sam bila spremana za likvidaciju. Još uvek se oporavljam, fizičke rane su zarasle, ali one koje nosim u sebi ne prolaze tek tako." izjavila je vidno potresena Jasmina Ana.

Kako će se dalje odvijati situacija u Libertaniji, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, našoj delegaciji želimo puno uspeha i sreće.​

Bebi će biti jako drago da ispije šampanjac sa Jasminom Anom kao u stare dane, nekada se takmičila sa Jocom Motordžijom, sad joj Nina Hagen tu da drži bolji tempo.

O sankcijama Mrmoslaviji mi smo uzdržani, jer seks radnice iz njihove države ovde dobro zarađuju te doprinose njihovoj privredi, a naravno da mi uzimamo veći profit.

Back