Ako plaća hoću..@Mrm Hoces li se slikati i za zahvalnicki bilbord?
Ne tu, neku drugi, ne bih da otkrivam, jer mozda bude prilika nekada da je posaljem.Micky, koju Sanjinu si probao?
Meni je Ruzmarin za turbo-folk
Excel tabela sa svim poenima postojiPrvo pf:
1 poen - Milica Pavlović
2 poena - Colonia
3 poena - Two feet
4 poena - Takagi & Ketra, Elodie, Mariah Ciclone ft. Gipsy Kings, Nicolás Reyes, Tonino Baliardo
5 poena - Madilyn
6 poena - Muse
7 poena - Vincint, Kiyoko,Hayley,Mnek i Kesha
8 poena - Saša Matić
10 poena - Annalisa
12 poena - Laura Pausini
Želeo sam kasnije da se nadovežem apropo ove teme, svakako mi je bilo na umu. Za negodovanje što se tiče nekih zadataka imate pravo. Prvo ću priznati da je prihvatanje predloga Saše Matića bila brzopleta odluka i smatram da nije odgovaralo zadatku ali mi je drago što je na kraju bio u finalu. Što se tebe Miki tiče, meni ta pesma i dalje ne odgovara zadatku, kada budeš želeo da otkriješ šta si prvobitno prijavio, želim da čujem mišljenje drugih. Ivani takođe taj predlog nije odgovarao temi. Druga brzopleta odluka je bila neprihvatanje Dodovog zadatka što je dovelo do njegovog povlačenja. Neću ništa više da pišem o tome jer se on nije oglašavao ali želim ovako javno da istupim i da kažem da sam i tu pogrešio jer je npr. njegova pesma više odgovarala određenoj temi od Saše Matića. Što se tiče Mikija i dalje stojim pri tome da pesma ne odgovara zadatku. Još jednom se izvinjavam na nekim ishitrenim postupcima, van toga nadam se da vam je organizacija bila dobra (sem greške oko 7 poena) potrudio sam se zaista oko svega. Bilo je izazovno i iscrpno, a ne želim da tražim izgovore samo mi je ovaj period od 20 dana privatno bio jako težak i iskreno, nisam siguran da li se organizacija desila u pravo vreme. Opet kada vratim film od 20 dana toplo mi je oko srca. Nadam se narednoj organizaciji kod Milana ili Storma čini mi se, da se o tome špekulisalo. Hvala svima koji su glasali za Emu, pesma se strukturno možda više uklapala u temu Move my body ali hoću da uzmete u obzir to da sam razmatrao ceo paket numere (muzika, tekst, vajb, spot) Dve greške koje sam napravio, sam upravo javno napisao, po mom mišljenju.Ali moram da dam objasnjenje zasto sam negodovao oko nekih pesama koje su prihvacene na ovom izdanju, zapravo, pokusao sam da posaljem Sanju Vucic, koja je je odbijena, jer nije turbo folk (po meni njen ceo album sa onim trilerima narodnjackim je turbo folk) ali ok, to nije bio problem, svakako organizator je tako odlucio u konsultaciji sa moderatorom,cini mi se. E onda me je iznerviralo kada sam video neke druge pesme prihvacene kao turbo folk, a Sanja nije… iz tog razloga je bio moj protest, ne zato sto imam nesto protiv tih pesama.
Moji su poeni vredni da stoje i odvojeno..Excel tabela sa svim poenima postoji![]()
Nisam video da je izbačena tabelaNe znam koliko puta treba da napišem da nema potrebe da svako piše svoje poene odvojeno na temi, tabele (kao što i Marko reče ranije) svakako postoje. Dobro, Zoki je relativno nov još uvek, ali vi ostali to bi trebalo da znate