257. FSC - Spektar Emocija!

U 10:00 šaljem podsetnike svima koji nisu glasali.

Želim da vas podsetim da možete slobodno da mi šaljete i vaše predikcije vezano za finaliste. Šta mislite ko prolazi iz prvog polufinala a ko iz drugog. Top 3 forumaša sa najviše pogotka dobijaju kutiju bananica i 300 grama čokolade po želji!

Juu što nešto sve brzo prolazi i prijave pa i sad polufinalno glasanje 😂

Podsetnike sam poslao. Ne bih trebao da sam nekog preskočio a ako se slučano dogodilo da jesam, praštajte!

Ja se nadam da neću zaboraviti da glasam. Baš sam u gužvi ovih dana. Imam izdvojenih 10 pesama, samo još da ih rangiram.

Čekam da ispadnem u pf (a desiće se ovaj put) pa ću onda popljuvati organizaciju 😂
Do tada je sve kod Destrija super i ne dirajte ga 😂🫶🏻

Kad vratim film, prosle godine je i Svemirdon ispao u Unistenim zemljama i to sa pjesmom koja je bila favorit.

Mi smo prošle godine bili drugo mesto u periodu neuspeha Bebilenda. Taj fsc nam bio jedina svetla tačka u momentu.

Ništa još nije sigurno. Glasanje je napeto i u oba pf se bukvalno ne zna još uvek ko će biti u finalu. Ja mogu da naslućujem ali sve to može da se promeni kako forumaši budu glasali. Ako vas zanima presek stanja na tabeli ja vam mogu dati jedan presek da vidite napetost :D

Back