257. FSC - Spektar Emocija!

Poslao i ja glasove. Ima fantastičnih pesama, nikada nisam bio "semafor" tip pa ne kačim komentare, ali imao sam malo muke sa glasanjem, dosta dobrih pesama u opticaju. Po komentarima, rekao bih da idem u finale, videćemo 😃

Mi rešili da se takmičimo za slatkiše, imamo debelu decu koju treba nahraniti. Nismo nešto intuitivni ovog puta, tj osećamo se da nam baterije nisu pune ali bože moj tu smo da kušamo sreću ko Bingo.

Prvo Polufinale 11 finalista

1. Alewya – Play
2. Billy Idol – Cage
3. Breskvica – Kume Moj
4. Camylio – hurting me hurting you
5. Cian Ducrot – Part of Me
6. Down Low. H.I.V
7. Elyanna – AL SHAM
8. Giorgos Sabanis – Agria Thalasa
9. Hava – Ja Segen
10. Jübel & Aleyna Tilki - Diamonds
11. Konstantinos Argiros – Elpida

12. Madison Beer – Good in goodbye
13. mazie – dumb dumb
14. NeonoeN - Dok ne udahnem te
15. Poppy – Knockoff

16. Remme – Lose Touch
17. Tajči – Nema više ljubavi
18. Tom Grennan – Little Bit of Love
19. VNV Nation – From my hands
20. Westlife - The Rose
21. Zaho de Sagazan – Tristesse

Drugo Polufinale 12 finalista

1. Asja Kadrić – Fear Not This Night
2. Blackbriar – Crimson Faces

3. Bring Me The Horizon – Follow You
4. Chris Stapleton – Cold
5. DaySeeker – Without Me
6. Electric Callboy - WE GOT THE MOVES
7. EMAA - Ultima Dată
8. Grand Corps Melade - Retiens les rêves
9. INA GAYARDI - PREDATEL
10. Kenya Grace – Strangers
11. KUUMA – Tulipalo
12. Matej Smutný - Psycho Love
13. Minelli – MMM
14. Odelly – Mon Demon
15. Post Malone – Chemical
16. Skillet – Psycho in my Head
17. Tiësto, Mabel - God Is A Dancer
18. UNSECRET feat. Nilka - Last Survivor
19. Vukovi – Creep Heat

20. You Me At Six – Beautiful Way
21. Zara Larsson – Ain’t my fault
22. Zorja – Lavine

Pa uvek smo javno!!! Kakva je sad to promena??

Ostajemo pri staroj tradiciji, ako smo prekršili uslove neka nas diskvalifikuju, debela deca će ostati gladna to nek vam svima na savesti onda.😂

Biće zanimljivo jer se moja predviđanja dosta razlikuju od Bebijevih.

Ma može i javno. Ja sam hteo privatno jer je tako nekako bolje pošto onda do kraja to vidim samo ja ali može i ovako.

@Regulus i @Mrm nisu glasali. Ja ću sad polako da opet pregledam eksel i da sve spremim i daću im priliku da dok to radim da glasaju. Ako ne glasaju ja ću morati da ih dsq. Čim završim pregled tabele ja mogu da počnem sa proglašenjem finalista. Da li se slažete?

Hoćemo brze rezultate volimo da se šlogiramo na početku dana!

ne vredi, stigao sam kasno juče, mislio sam glasam danas na poslu do 10, ali ispreči se uvek nešto kad tako ostavim i to je...

nije fer da glasam, a da to ne bude kako treba, ja to tako ne mogu i ne želim, tako da mora na diskvalifikaciju i sledeći, ne vredi, šta da se radi..krivo mi je, ali tako je.. :(

ne vredi, stigao sam kasno juče, mislio sam glasam danas na poslu do 10, ali ispreči se uvek nešto kad tako ostavim i to je...

nije fer da glasam, a da to ne bude kako treba, ja to tako ne mogu i ne želim, tako da mora na diskvalifikaciju i sledeći, ne vredi, šta da se radi..krivo mi je, ali tako je.. :(

Imaćeš još koji sat. Polako se uveravam da je sve ok u ekselu. Ako ipak budeš imao vremena da lepo preslušaš u tih narednih sat ipo do 2, pošalji glasove a ako ne, onda dsq. Žao mi je ali razumem!

• Like
Reactions: Mrm
Imaćeš još koji sat. Polako se uveravam da je sve ok u ekselu. Ako ipak budeš imao vremena da lepo preslušaš u tih narednih sat ipo do 2, pošalji glasove a ako ne, onda dsq. Žao mi je ali razumem!
presulšao sam polufinale kad su izašle pesme, sad idem na pauzu, pa još jednom ću i stižem, ne mogu po sećanju i ne želim..

Back