258. FSC - Risiko

@Stole čestitam na pobedi!!! pls prihvati organizaciju i obraduj nas!! 😍👏🏻👏🏻👏🏻

@Filhy bravo na organizaciji, žao mi je što sam ispao pa nisam učestvovao u ovakvim tabelama i dodeli poena u finalu, svaka čast! 👏🏻👏🏻👏🏻

Hvala ljudi! 🥰 Ja sam u jebenom šoku, bukvalno nisam imao nikakva očekivanja nakon flopa na prethodnom FSC-u. Interesantno je da sam ovu pesmu prijavio pre nego što su se otvorile prijave. Filhy mi je rekao da sam požurio i onda je krenulo moje predomišljanje kad sam bio na korak da pošaljem jednu pesmu, takođe iz Kanade, a razlog je bio taj jer ima spot. Eto, na kraju sam ipak poslao pesmu bez spota i koja mi je već nekoliko godina konstantno bila na nekoj sredini liste.

Čestitam @Stole, odličan predlog koji mi je u završnici ušao u top 3! 🙌 Bravo i za @Bebi! 👏

@Filhy, VELIKO bravo za organizaciju. Izabrao si kreativnu temu i toliko vremena i truda posvetio detaljima - počev od istorije učešća svakog od nas, do priredbi i načina predstavljanja. Stvarno svaka čast i nemoj da čekaš novi jubilej da nas opet ugostiš. 🏆

Bravo i za @dracarys zato što je konačno pobedio onu moju HP ''kletvu'' i našao se u finalu lol i za @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ na top 10 plasmanu. @MilanB odlična ti je pesma, šteta što nisi prošao dalje.

Hvala svima na poenima za Mysteeri! 🩷 Oduševljen sam rezultatima i drago mi je što sam na kraju ipak poslao pesmu koja mi je prva pala na pamet, a koja mi baš dugo čuči na listi. Video sam da je Chisu do sada imala odlične plasmane, a poslednji top 10 sa @Arsenic na starom forumu (pa me njegovi poeni ne čude) 🤗

Čestitke Stole, odlična pesma. (y) Ja sam šokiran 8. mestom, zaista sam ovaj put očekivao bottom 3, jer sam utiska da žanr tipa dens/elektronika ne prolazi najsjajnije na FSC-u, a baš sam u tom raspoloženju u poslednje vreme.

Čestitke @Filhy na odličnoj organizaciji i kreativnoj temi.

Zadatkom sam bio srednje zadovoljan, ali sam svakako uspeo da pošaljem pesmu sa spiska i to starog. :D Ovaj plasman očekivao nisam i zaista sam oduševljen.

Hvala svima koji su između ovoliko pesama odlučili da u svoj top 10 uvrste Où est ton amour?, a naročito:

12 - Filhy, Storm, @Pokahontas
10 - @cinque @Boxy
08 - @Stole @Majsta94

23/46 glasača stavilo pesmu u top 10. ❤️

Fale mi Bebijeve reakcije oduševljenja...
Prenosim njegove pozdrave i zahvale i kaže vidimo se nekom drugom prilikom 😀

@Stole čestitke na pobjedi, dobra je pjesma, od mene 4 boda 👍

Moj rezultat otprilike i očekivan, poslao sam pjesmu s kojom sam mislio da inače ne bi prošao u finale da nisam DF, i tako i bijaše 🙏

Hvala svima koji su glasali za Junie - Kola Pokvarena 😅
Posebno hvala Ivani(12), Djoletu(10) Tetsujinu(10), dracarysu(8) i Marku(7, znao sam da će ti se svidjet 😀)

@Filhy svaka čast na organizaciji, baš se osjeti da si radio sve sa velikim entuzijazmom i da si pravi FSC fan, čestitke + bravo 👏

Fenomenalna organizacija, nisam ni sumnjao u Filhy-ja. Mi koji smo pratili njegove Specijale Sanremo 80-ih i 90-ih i sl. smo uživali u raznim varijantama predstavljanja poena; nadam se nekoj novoj organizaciji uskoro. :love:

Da, i čestitke Stoletu naravno, mislim da sam od ove tri pesme u vrhu jedino dodo-voj dao poene, ali bilo je baš jako finale.

Čestitke Stole na pobedi! Supeeeer, mojih 10 poena u finalu! 🙌 Odlična je bila edicija.. :)
Hvala od ❤️‍🔥svima koji su glasali za NEMA no PROBLEMA i legendarnu Medinu koja je pre par dana završila kao drugoplasirana na MF! @Majsta94 hvala na 12, ovo mi je prva 12-ica posle dužeg vremena u finalu.. 😍🫶
@Filhy svaka čast na svemu!

Neko ce reci, ovo je sve igra i nije neko merilo. I te kako dosta ovakav temeljan rad i profesionalnost prema necemu pokazuje kakav je ko i kakav ima odnos i prema zivotu i svojim obavezama. Svaka cast!

Back