Opala, čestitke Stojko na pobedi! Fina pesma!
@Filhy majstore, bravo za organizaciju! Ja sam oduševljen!
Ja svojim zadatkom apsolutno nisam bio zadovoljan. (Amerika, Afrika i Istočna Evropa+suglasnici)
Kopao sam i kopao, da pre svega se odlučim za zemlju, pa onda tek problema - odlučiti se za izvođača i naći izvođača koji nije učestvovao više od jednog puta posle 133. FSCa (je*ao te 133. FSC Filhy

. Nađem nekako i to, kad ono sve pesme koje su mi bile top imaju samoglasnike u naslovu i tu krećem da paničim. Odlazim iz Rusije u Kanadu kad i tamo prc. Onda mi pada na pamet Južna Amerika ali sam rekao sebipre ću crći neko da pošaljem regeton. I onda se ja vratih na prelepu Olgu i kopaj i kopaj po njoj i nađem ja ovu pesmu. Bio sam u dilemi, našao sam jednu pesmu drugog izvođača za koju verujem da bi ostvarila bolji plasman, objektivno je i bolja, ali prosto ja nisam mogao protiv svojih osećanja vezanih za ovu pesmu i Olgu. Sa toliko truda, drago mi je da je ugledala finale (prvi iznad crte u pf, klasika) i da su ljudi glasali za nju. Hvala svima na glasovima, mene ovaj beat baš vozi, baš mi je vrh produkcija, a i tačno mi je pesma za noć u autu (videh da je neko to napisao u komentarima, neka se javi, ili za slušalice i šetnju po tmurnom danu
@Petar). I tako.