258. FSC - Risiko

Ja još čekam da idemo u Barbieland @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡
😱😱😱

8. i 6. mesto, onda napadam top 5, 🎀𝓑𝓪𝓻𝓫𝓲𝓮𝓵𝓪𝓷𝓭🎀 i onda penzija! Salim se, tema je odavno spremna, dozivela je 3 promene vizuala i 2 promene strukture, mozda promenim jos nesto. U slucaju pobede prihvatam organizaciju bez obzira na sve okolnosti. Ovako mi se ne uzima, jer mi se cini kao prenaporan posao, a ja sam malo razmazena osoba, tako da se plasim da ne uzmem, pa mi se onda vise ne organizuje.

Meni je samo zao sto dosta osoba zeli da se tema dogodi, ja je vec odavno teasujem, a nista se ne desava. Ali kada se desi, mislim da ce tema opravdati ocekivanja i bice skroz u okviru moje energije. 🎀🎀🎀

Opala, čestitke Stojko na pobedi! Fina pesma! 😊
@Filhy majstore, bravo za organizaciju! Ja sam oduševljen! 🤩 🤩 🤩

Ja svojim zadatkom apsolutno nisam bio zadovoljan. (Amerika, Afrika i Istočna Evropa+suglasnici)
Kopao sam i kopao, da pre svega se odlučim za zemlju, pa onda tek problema - odlučiti se za izvođača i naći izvođača koji nije učestvovao više od jednog puta posle 133. FSCa (je*ao te 133. FSC Filhy :ROFLMAO:. Nađem nekako i to, kad ono sve pesme koje su mi bile top imaju samoglasnike u naslovu i tu krećem da paničim. Odlazim iz Rusije u Kanadu kad i tamo prc. Onda mi pada na pamet Južna Amerika ali sam rekao sebipre ću crći neko da pošaljem regeton. I onda se ja vratih na prelepu Olgu i kopaj i kopaj po njoj i nađem ja ovu pesmu. Bio sam u dilemi, našao sam jednu pesmu drugog izvođača za koju verujem da bi ostvarila bolji plasman, objektivno je i bolja, ali prosto ja nisam mogao protiv svojih osećanja vezanih za ovu pesmu i Olgu. Sa toliko truda, drago mi je da je ugledala finale (prvi iznad crte u pf, klasika) i da su ljudi glasali za nju. Hvala svima na glasovima, mene ovaj beat baš vozi, baš mi je vrh produkcija, a i tačno mi je pesma za noć u autu (videh da je neko to napisao u komentarima, neka se javi, ili za slušalice i šetnju po tmurnom danu @Petar). I tako.

I da, umalo da zaboravim.
Kmečim ti tako ja po temi i plaćem i plačem i naiđem posle toga na pesmu NE PLAČI! Pa to je bio znak, a i hint za neke od vas možda :ROFLMAO: Nije bilo namerno, odista.

Ja mojime zadatkem nijesam zadovoljan, čak sam u dva navrata se i rasplakao, ali valjda je sve to proces tugovanja kroz koji čovej mora proć.
Organizatoru bih poručio da ostane svoj, bez pokmpromisa i da mu je tema jako originalna i zanimljiva.
Hvala svima na svemu, pjesmu ćemo poslati. Kad tad ali biće.

Popodne je pala još jedna tura plakanja. Jako mi je teško.

361605aa-43c9-4ec8-bdda-003f2f0b11c9_text.gif

Salim se...moram ja ovde jos malo da se uhodam, previse je rano za ovako veliki zalogaj. Mada imam u glavi neke zanimljive teme, koje kada dodje pravo vreme bih stvarno mogao lepo da iskoristim za organizaciju.

Imam si ideje, nemam si vremena. Ako hoće neko nadničit za moje fantazije neka se javi u pp, poss.

Čestitke Stole na pobedi, od mene nije bilo poena ovaj put.
Bravo Filhy, tek sada sam uspeo da ispratim sve. Bilo je sjajno od početka do kraja.
Je l' imamo organizatora na kraju ili ne? Da znam da li da se prijavljujem.

Cestitke Stoletu na pobedi! 👏

Cestitke Filhyju na savrsenoj organizaciji! (y)

Drago mi je sto je moja pesma, meni jedna od najdrazih turskih, usla u finale. Jeste da nije najbolje prosla (ne voli me vise LU, a ni pozicije iznad 16. mesta), ali znace puno svi poeni od 14-oro glasaca. Hvala svima!

Čestitke Stole na pobedi, od mene nije bilo poena ovaj put.
Bravo Filhy, tek sada sam uspeo da ispratim sve. Bilo je sjajno od početka do kraja.
Je l' imamo organizatora na kraju ili ne? Da znam da li da se prijavljujem.
Imamo. Organizator 259. FSC-a je Leo Cezar.

EwkNyR8.png

Pohvale Filhyju na fenomenalnoj organizaciji, sve je bilo sjajno. Čestitke Stoletu još jednom na pobedi, rezultati manje više u redu, nije da sam baš zadovoljna, ali ono. Drago mi je što smo barem Bossona pri kraju uspeli da podignemo sa dna, kad već to nije moglo za Junie (divna pesma). Hvala svima na glasovima Nemanji97 (razmenili smo "petice") i Rou97 na po 5 poena, MilanuB na 4 i liberti na 3 poena. Vidimo se na novoj temi.

Printscreenovi: prijave: EvilSmile, Dežurni; glasovi polufinale: Choda, sparkle; glasovi finale: Mrm, Arsenic.

Last edited:
Back